Twitter (X) çöktü mü? X'te sorun mu var?25 Temmuz 2024 X'te sorun mu var?

Elon Musk'ın sahibi olduğu sosyal medya platformu X ile ilgili iddiaya göre kullanıcılardan problemlerin olduğuna işaret eden raporlar geliyor. Twitter'da (X'te) sorun yaşanıp yaşanmadığını öğrenmek üzerine birçok X kullanıcısı "X çöktü mü, 25 Temmuz 2024 X'te sorun mu var?" gibi sorulara cevap arıyor. Peki, X çöktü mü? X'te sorun mu var? İşte detaylar...

Twitter yeni adıyla X ile ilgili son durum ve "Twitter (X) çöktü mü?" sorusunun yanıtı kulanıcılar tarafından merak ediliyor. Twitter (X) kullanıcıları platformda bir sorun olup olmadığını araştırıyor. Çünkü çok sayıda kullanıcının, sosyal paylaşım ağı olan Twitter'da sorun yaşandığına dair raporlar gönderdiği ifade ediliyor. Peki Twitter (X) çöktü mü, Twitter'da sorun mu var? 25 Temmuz 2024 X'e ne oldu?

TWITTER (X) ÇÖKTÜ MÜ?

Kesintileri takip eden web sitesi downdetector'deki verilere göre, kullanıcı raporları Twitter'da problemlerin olduğuna işaret ediyor. Stede 25 Temmuz 2024 15:29'da kullanıcılardan çok sayıda rapor geldiği görülüyor.

Twitter (X) çöktü mü? X'te sorun mu var?25 Temmuz 2024 X'te sorun mu var?

Twitter (X) çöktü mü? X'te sorun mu var?25 Temmuz 2024 X'te sorun mu var? ile ilgili etiketler X (Twitter)
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.