Üç Kuruş 17. bölüm fragmanı Yayınlandı mı?

Üç Kuruş 17. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Pazartesi akşamında ekranlara gelen Üç Kuruş yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Üç Kuruş 17. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 28 Şubat Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş son bölümünde; Neriman’ın Baybars’la yüzleşmesi sonucunda verdiği karar Baybars’ın İrfan’ı da dahil edeceği bir adım atmasına neden olur.

ÜÇ KURUŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Efe'nin Leyla'nın çalıştığı mekana gittiği tanıtımda ayrılan fakat birbirinden vazgeçemeyen ikilinin ilişkisinde yaşanacak gelişmeler merak konusu oluyor. Leyla'nın Bahar'dan hesap sorması dikkat çekerken Kartal, Şesu ve Ruşen'in saldırıya geçtiği hareketli anlar heyecanı yükseltiyor. Efe ve Çetin, peşindeki silahlı adamlardan kaçmaya çalışırken Efe'nin "Yarın Kartal Bey'in özgürlüğünün son günü… Kuş kafese giriyor artık!" sözleri, "Efe bu sefer Kartal'ı tutuklayabilecek mi?" sorusunu akıllara getiriyor.

ÜÇ KURUŞ 17. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Üç Kuruş 17. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında haberimizde yer alacaktır.

Üç Kuruş 17. bölüm fragmanı Yayınlandı mı? ile ilgili etiketler Üç Kuruş fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Düzce'de fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı, çok sayıda yaralı var

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs, iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada çocukların da aralarında bulunduğu 6'sı ağır 22 kişi yaralandı.