Uçan Hollandalı Fembe Bol'dan tarihi zafer! Olimpiyatlara damga vuran geri dönüş: Altın madalyayı ABD'nin elinden söküp aldı

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları 4x400 karışık bayrak yarışı finali tarihi anlara sahne oldu. Yarışın son 10 metresine dördüncü sırada giren Hollanda'nın kadın atleti Femke Bol, inanılmaz bir geri dönüşe imza attı ve yarışı ABD'yi geçerek birinci bitirdi.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları nefes kesici karşılaşmalarla devam ediyor. Dün gece ise inanılmaz anlara şahitlik ettik.

4x100 karışık bayrak yarışı finalinde son 10 metreye dördüncü sırada giren Hollanda'da kadın atlet Femke Bol, müthiş bir ivmeyle geriden gelip yarışı son anda önde bitirdi ve ABD'yi geçerek altın madalyayı ülkesine kazandırdı.

Femke Bol'un bu müthiş finali ise dünyaca olay yarattı. Yarışı anlatan spiker başta olmak üzere sosyal medyada izleyiciler kendinden geçti. Bu anlar milyonlarca kez izlendi ve binlerce kez paylaşıldı.

İşte o anlar:

Uçan Hollandalı Fembe Bol'dan tarihi zafer! Olimpiyatlara damga vuran geri dönüş: Altın madalyayı ABD'nin elinden söküp aldı ile ilgili etiketler 2024 Paris Olimpiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Düzce'de fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı, çok sayıda yaralı var

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs, iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada çocukların da aralarında bulunduğu 6'sı ağır 22 kişi yaralandı.