Ucu başı gözükmeyen uyuşturucu tarlası duman oldu!

Lice ilçesi kırsalında 1 milyon 781 bin 200 kök kenevir ve skunk bitkisi ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, 19 Temmuz’da bölücü terör örgütü ile yasadışı uyuşturucu üretimi ve ticareti yapanlar arasında var olan bağı somut deliller ile ortaya koymak, operasyon bölgesi içerisinde saklanan uyuşturucu maddeleri ve bunları gizleyenleri bularak adalete teslim etmek maksadıyla Lice ilçesi Çavundur Mahallesi'nde icrasına başlatılan “Şehit Jandarma Uzman Çavuş Uğur Kartal Narko-Terör Operasyonu”nun başarıyla tamamlandı.

Ucu başı gözükmeyen uyuşturucu tarlası duman oldu!

1 MİLYON 781 BİN 200 KÖK KENEVİR İMHA EDİLDİ

Diyarbakır Valilikten yapılan açıklamada, operasyonda ele geçirilen toplamda 1 milyon 781 bin 200 kök kenevir ve skunk bitkisi imha edildi.

Ucu başı gözükmeyen uyuşturucu tarlası duman oldu! - Resim : 2

1 KİŞİ GÖZALTINDA

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

''Operasyon kapsamında 1 milyon 103 bin 200 kök kenevir bitkisi, 678 bin kök skunk bitkisi, 475 gram kubar esrar ve 36 gram toz esrar maddesi ele geçirilerek toplamda 1 milyon 781 bin 200 kök kenevir ve skunk bitkisi numune alınmasını müteakip imha edilmiştir. Yakalanan 1 şüpheli şahıs adli işlemleri tamamlamak üzere Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir.''

 

Ucu başı gözükmeyen uyuşturucu tarlası duman oldu! ile ilgili etiketler Diyarbakır Lice kenevir uyuşturucu
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.