UEFA Avrupa Ligi’nde Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın rakipleri belli oldu! İlk kez düzenlenecek formatta her temsilcimizin 8 rakibi olacak…

UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olan Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın rakipleri belli oldu. Bu sezon ilk kez düzenlenecek olan yeni formatta her bir temsilcimiz 8 farklı takımla mücadele edecek. İşte eşleştiğimiz takımlar…

UEFA Avrupa Ligi’nde kura çekimi heyecanı… Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, ilk kez düzenlenecek yeni formatta ülkemizi temsil edecek. 8 farklı takımla 4 içeride 4 dışarıda maç oynayacak olan ekiplerimizin hedefi ilk 8’e girerek direkt olarak son 16’ya kalmak olacak.

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde 36 takım mücadele edecek. Lig usulü oynanacak formatta sıralamada ilk 8’e giren takımlar direkt olarak son 16’ya kalacak. 9-24. sırada yer alacak takımlar ise kendi aralarında 2 maç yapacak ve kazanan son 16 turuna yükselecek. 25-36. sırada olan takımlar ise Avrupa’ya veda edecek.

İşte temsilcilerimizin rakipleri:

Galatasaray'ın rakipleri: Tottenham, Ajax (D), PAOK, AZ Alkmaar (D), Dinamo Kiev, Malmö (D), Elfsborg, RFS (D)

Fenerbahçe'nin rakipleri: Manchester United, Slavia Prag (D), Lyon, AZ Alkmaar (D), Union SG, Midtjylland (D), Athletic Bilbao, Twente (D)

Beşiktaş'ın rakipleri: Eintracht Frankfurt, Ajax (D), Maccabi Tel-Aviv, Lyon (D), Malmö, Bodo/Glimt (D), Atletic Bilbao, Twente (D)

UEFA Avrupa Ligi’nde Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın rakipleri belli oldu! İlk kez düzenlenecek formatta her temsilcimizin 8 rakibi olacak… ile ilgili etiketler UEFA Avrupa Ligi Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Ankara'da korkunç olay! Metroda eşini öldürdü...

Ankara'da Cafer Bozdemir, boşanma aşamasındaki eşi Döne Bozdemir'i (44) metro istasyonunun merdivenlerinde tabancayla sırtından vurarak öldürdü.