UEFA’nın kararı üzerinden TFF başkan adayı Servet Yardımcı’ya operasyon çektiler!

UEFA Disiplin Komitesi, milli futbolcu Merih Demiral’a Avusturya maçında yaptığı ’Bozkurt’ işareti nedeniyle 2 müsabakadan men cezası verdi. Karar sonrası Anadolu Ajansı (AA), Şenes Erzik'in beyanatı adı altında Servet Yardımcı'yı hedef alan bir açıklama paylaştı. Daha sonra ise yapılan açıklama AA tarafından silinirken; Gazeteci Tahir Kum'un iddiasına göre AA'ya bu haberi yaptıran kişi mevcut TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 maçında Avusturya Milli Futbol Takımı'nı 2-1 yenerek tur atlayan A Milli Futbol Takım'da Merih Demiral'in yaptığı 'Bozkurt' işaretinin yankıları sürüyor.

UEFA Disiplin Komitesi, yapılan harekete 2 maç men cezası verirken; Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) cezaya itiraz için CAS'a gideceklerini açıkladı.

UEFA’nın kararı üzerinden TFF başkan adayı Servet Yardımcı’ya operasyon çektiler!

AA ŞENES ERZİK'İN AĞZINDAN PAYLAŞIM YAPTI

Karar sonrası Anadolu Ajansı (AA), uzun yıllar FIFA ve UEFA’da üst düzey yöneticilik yapan TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik'in beyanatı adı altında UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve TFF başkan adayı Servet Yardımcı'yı hedef alan bir açıklama paylaştı.

UEFA’nın kararı üzerinden TFF başkan adayı Servet Yardımcı’ya operasyon çektiler! - Resim : 2

''BU SKANDAL KARARIN ÇIKMASINA ENGEL OLAMAMIŞTIR"

Yayınlanan metinde "Ben UEFA'da görevli, yetkili, sorumlu olsaydım bu soruşturmanın başlatılmasına dahi izin vermezdim. Soruşturma ve verilen ceza sürecinde Servet Yardımcı nasıl bir tutum içinde olmuştur da bu skandal kararın çıkmasına engel olamamıştır?" ifadeleri yer almıştı. 

UEFA’nın kararı üzerinden TFF başkan adayı Servet Yardımcı’ya operasyon çektiler! - Resim : 3

TAHİR KUM'DAN BOMBA İDDİA

Fakat akşam saatlerinde AA yapılan paylaşımı silerken, gazeteci Tahir Kum'un iddiasına göre AA'ya bu haberi yaptıran kişi de mevcut TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi.

 

UEFA’nın kararı üzerinden TFF başkan adayı Servet Yardımcı’ya operasyon çektiler! ile ilgili etiketler TFF Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Büyükekşi seçim
GÜNÜN VİDEOSU

Gülşah Durbay'dan özel hayatıyla ilgili iddialara videolu yanıt: Hepsini tek tek mahkum ettireceğim

Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'nde 36 yaşında belediye başkanı seçilen Gülşah Durbay, özel hayatına ilişkin dün ortaya atılan yazıya sert tepki gösterdi. CHP'li başkan, X hesabından paylaştığı videoda "kolon kanseri" olduğunu da açıkladı.