UEFA'nın Merih Demiral kararı sonrası Gençlik ve Spor Bakanı'ndan dikkat çeken paylaşım!

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 mağlup etti. UEFA, gol sevincini bozkurt işaretiyle gösteren Merih Demiral hakkında soruşturma kararı aldı. Skandal karar sonrası Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 mağlup etti. UEFA, gol sevincini bozkurt işaretiyle gösteren Merih Demiral hakkında soruşturma kararı aldı. Skandal karar sonrası Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Bakan Bak, Merih Demiral'ın bozkurt işareti yaptığı fotoğrafı paylaşarak ''Uzun uzun yazmaya gerek yok…'' ifadelerini kullandı.

UEFA'nın Merih Demiral kararı sonrası Gençlik ve Spor Bakanı'ndan dikkat çeken paylaşım! ile ilgili etiketler Osman Aşkın Bak Merih Demiral
GÜNÜN VİDEOSU

Köpeksever bir kadın mahalle sakinlerini tahrik edip kavga etti!

Her yıl onlarca vatandaşımıza saldırarak hayatını zindan eden ve öldürülen başıboş sokak köpeklerini izinsiz bir şekilde besleyen köpeksever bir kadın, kendisine tepki gösteren mahalle sakinleriyle kavga etti.