UEFA'nın Merih Demiral kararına en net tavır Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan! Duruma el koydu... Zirveyi iptal etti, Türkiye-Hollanda maçına gidiyor

UEFA'nın Merih Demiral kararı tepkiyle karşılanmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, skandal kararın ardından 6 Temmuz Cumartesi günü Azerbaycan’ın Şuşa kentinde düzenlenecek olan Türk Devletleri Teşkilatı Zirvesi’ne katılacağı programı iptal edildi. Erdoğan, Berlin'de Millilerimizin çeyrek finalde Hollanda ile oynayacağı karşılaşmayı tribünden takip edecek.

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024'te Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Merih Demiral, attığı iki golle maça damgasını vurdu. Demiral, bozkurt işaretiyle gol sevincini gösterdi. UEFA, Merih Demiral hakkında yaptığı bozkurt işareti nedeniyle soruşturma başlattı. Skandal karar Türkiye'de tepkiyle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaşanan can sıkıcı olayın ardından 6 Temmuz Cumartesi günü Azerbaycan’ın Şuşa kentinde düzenlenecek olan Türk Devletleri Teşkilatı Zirvesi’ne katılacağı programı iptal etti. Erdoğan, Berlin'de Millilerimizin çeyrek finalde Hollanda ile oynayacağı karşılaşmayı tribünden takip edecek. Erdoğan'ın bu hamlesi bugüne kadar UEFA'nın kararına gösterilen en net tavır oldu.

UEFA'nın Merih Demiral kararına en net tavır Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan! Duruma el koydu... Zirveyi iptal etti, Türkiye-Hollanda maçına gidiyor ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan gol sevinci!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde Türkiye ile Hollanda arasında oynanan karşılaşmayı tribünden izliyor.