Ukrayna'da bağımsızlık kutlamalarında patlama! Yaralılar var...

Ukranya'nın başkenti Kiev'de patlama meydana geldi. Patlama nedeniyle iki kişinin yaralı olduğu belirtildi.

Kiev'de kutlanan Bağımsızlık Günü nedeniyle NATO ülkelerinin savunma bakanları bölgede bulunuyordu.

Polisin verdiği bilgiye göre Kiev'in merkezindeki Gruşevskiy Caddesi'nde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 2 kişi yaralandı.

ukrayna_4

HÜKÜMET BİNALARI KORDON ALTINA ALINDI

Patlamanın gerçekleştiği Hrushevskyi Caddesi'ne çok sayıda polis ekibi ve ambulans, olay yerine sevk edildi.

Reuters haber ajansı, patlamanın yerel saatle 14.06'da meydana geldiğini bildiriyor. Yerel televizyon 112 kanalı, yerde yatan bir kadının görüntülerini ekrana getirdi.

Sosyal medyaya yansıyan ilk fotoğrafta, polis ekiplerinin patlamanın ardından hükümet binalarını kordona aldığı görülüyor.

ukrayna_goIsteriler..

CANİKLİ VE MATTİS DE ORADAYDI

Bağımsızlık Günü'nü kutlayan ülkeyi ziyaret edenler arasında Türkiye Savunma Bakanı Nurettin Canikli ile ABD Savunma Bakanı James Mattis de var.

ABD Savunma Bakanı Mattis, Rusya'ya baskı yapmaya devam edecekleri mesajını verdi: "ABD, Rusya’ya Minsk Anlaşması ve diğer uluslararası sözleşmelere uyması için baskı yapmaya devam edecek."

Ukrayna'ya 175 milyon dolarlık askeri yardımın onaylandığını hatırlatan Mattis, "Eğer ölümcül silahlar hakkında konuşmak gerekirse bu konuyu inceliyoruz" ifadesini kullandı.

ukrayna_2

Ukrayna'da bağımsızlık kutlamalarında patlama! Yaralılar var... ile ilgili etiketler Ukrayna patlama kiev bağımsızlık günü
GÜNÜN VİDEOSU

Demirci yevmiyelerinin 3 bin lira oluşunu bakın nasıl kutladı! Şarkıcıların kliplerini aratmıyor...

İnşaat işçisi genç, demirci yevmiyelerinin 3 bin lira oluşunu yaptığı eğlenceli bir video ile kutladı. Elazığ'da ise sürü sahipleri, aylık 70 bin lira ve 30 GB internet vermelerine rağmen çalıştıracak çoban bulamadıklarını dile getirdi. Gençlerimizin işsizlikten yakınırken bu maaşlara ve imkanlara çalışacak işçi bulunmaması dikkat çekiyor.