Ukraynalı iki asker cephede dünya evine girdi

Rusya'nın işgali altında olan Ukrayna'dan güzel haberler de geliyor. Çatışmaların devam ettiği bölgede aynı cephede Ruslara karşı savaşan iki asker, evlenme kararı aldı. Nikaha birlik komutanı ile bir papaz şahitlik etti.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali karşılıklı çatışmalarla devam ediyor. Her gün onlarca asker ile beraber kadını, yaşlısı ve çocuğu da yaşamını yitiriyor.

Savaşın tüm acımasızlığına rağmen Ukrayna'da ülkesini savunan askerlerden güzel haberler de geliyor.

BİRLİK KOMUTANI ŞAHİT OLDU PAPAZ NİKAHI KIYDI!

Ukrayna'da Rusya'nın saldırılarına karşılık aynı cephede savaşan iki asker birbirine aşık oldu. Asker gelin ve damat savaş devam ederken evlenme kararı aldı.

Ukraynalı iki asker cephede dünya evine girdi

Birbirlerine aşık olan iki asker, durumu önce cephedeki birlik komutanlarına bildirdi. Birlik komutanı da, bu başvuruyu genel komutanlığa ilettti. Kısa sürede gelen olumlu haberle iki askerin nikahına izin çıktı.

Ukraynalı askerlerin isimlerinin belirtilmediği nikaha birlik komutanı ile bir papaz şahitlik etti.

"ZAFER GÜNÜ TÜM AKRABA VE DOSTLAR BİR ARAYA GETİRECEĞİZ!"

Güvenlik gerekçesiyle adı açıklanmayan gelin, cephede bombalar ve mermiler altında evlendikten sonra nikah fotoğraflarını yakın çevresine yollayarak, "Duygulara boğulmuş durumdayım. Düğünün planlandığı gibi gitmediğini biliyorum ama bir ömür boyu hatırlanacak. Ve kazandığımız zaman, zaferi ve düğünü kutlamak için tüm akrabaları ve dostları bir araya getireceğiz." notuyla paylaştı.

Ukraynalı iki asker cephede dünya evine girdi - Resim : 2

Öte yandan Ukrayna'da Rusya Federasyonu'nun saldırısından sonra, 4 bin çiftin evlendiği öğrenildi. Yine savaş sürecinde de, 4 bin 300 bebeğin dünyaya geldiği ortaya çıktı.

Ukraynalı iki asker cephede dünya evine girdi ile ilgili etiketler Rusya Ukrayna Savaş evlilik iki asker Rusya Ukrayna savaşı
GÜNÜN VİDEOSU

İsmail Saymaz kime abi çekti? Gelen telefon yayına yansıdı: Tam o konuyu konuşuyorduk abi

Halk TV'nin Rota programında dün akşam canlı yayın kazası yaşandı. Gazeteci İsmail Saymaz, konuklarından biri olduğu programda telefonu çalınca fısırtıyla aramaya cevap verdi. Saymaz'ın sesi yayına yansıyınca kime sürekli "abi" dediği sosyal medyada merak konusu oldu.