Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Bodnar: Türkiye'ye minnettarız!

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Bodnar, "Türkiye Montrö anlaşmasının maddelerine titizlikle uyuyor ve bu yüzden minnettarız" dedi.

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Bodnar'ın açıklamaları şöyle:

Rus tarafından daha önce ifade ettiği talepler geldi. Silahlarınızı bırakın teslim olun gibi. Bu müzakere toplantısı Rusya'nın barışa dönmek istemediğini gösterdi.

"MÜZAKERENİN İSTANBUL'DA YAPILMASINI TERCİH EDERİZ"

Bizim cevabımız çok net. Ukrayna'yı teslim etmeyeceğiz. Biz de bu savaşa son vererek barışçıl şekilde bunların çözülmesinden yanayız. Müzakerenin İstanbul'da yapılmasını tercih ederiz.

"TÜRKİYE'YE MİNNETTARIZ"

Türkiye bu bağlamda anlaşmanın maddelerine titizlikle uyuyor ve bu yüzden minnettarız. Bugünkü durumda çok adil bir karar ve uygulanması lazım.

"ASKERİ OPERASYON DEĞİL SOYKIRIM"

Ukrayna'da savaş devam ediyor. Rusya'nın askeri operasyon olarak adlandırıldığı olay, Ukrayna halkına yapılan bir soykırımdır.

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Bodnar: Türkiye'ye minnettarız! ile ilgili etiketler Ukrayna Rusya
GÜNÜN VİDEOSU

Kapaklı'da CHP'li patrondan şişirme hesaba itiraz eden 2 arkadaşa feci dayak

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde eğlenmek için müzikhole giden iki vatandaş, 2 bin 500 lira gelen hesap yerine pos cihazından 12 bin 500 lira çekilmesine itiraz edince dayak yedi. İşletmenin, CHP'li Belediye Meclis Üyesi Cengiz Gezer'e ait olduğu ortaya çıktı. Gezer'in de karıştığı darp olayında iki arkadaşın dövüldüğü anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.