Ukrayna'nın Ternopil şehrinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür mesajı!

Ukrayna'nın Ternopil şehri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan afişleriyle donatıldı. Afişlerde “Bize verdiğiniz destek için Ukrayna’nın dostu olarak Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederiz“ ifadeleri yer alıyor.

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş başladığından bu yana Türkiye'nin sağduyulu tavrı ve barışı sağlama çabaları hız kesmedi.

Kırım Tatar Milli Meclisi üyesi, Gazeteci Ahmet Özay'ın Twitter hesabından paylaştığı fotoğraf bu çabaların adeta bir yansıması gibi.

Ukrayna'nın Ternopil şehrinde çekilen fotoğrafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterinin şehre asıldığı görülüyor. Kent valisinin talimatıyla asılan afişlerin üzerinde “Bize verdiğiniz destek için Ukrayna’nın dostu olarak Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederiz“ ifadeleri yer alıyor. 

 
 
 
 
 
 
Ukrayna'nın Ternopil şehrinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür mesajı! ile ilgili etiketler Ukrayna Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

2 ilimizden acı haber: 31 ilde sağanak ve sel hayatı felç etti!

Türkiye'nin birçok ilinde sel, sağanak, fırtına hayatı felç etti. AFAD'tan yapılan açıklamaya göre 31 ilde 405 sel ve su baskını, 62 heyelan, 204 mahsur kalma olayı yaşandı. Sel ve sağanak nedeniyle iki kişi hayatını kaybetti.