Ümit Özdağ yine trollüğe kalkıştı, DMM yine gerçeği açıkladı! Yüzleri de kızarmıyor...

Sosyal medyada yalan paylaşımlar üzerinden halkı provoke etmeye çalışarak “Astsubay mezunları için yemin töreni tasarruf tedbirleri sebebiyle iptal edildi” iddiasını ortaya atan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden yalanlama geldi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı yalanlayarak, “Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, ‘Astsubay mezunları için yemin töreni tasarruf tedbirleri sebebiyle iptal edildi’ iddiası doğru değildir” dedi.

DMM açıklamanın devamında şu ifadelere yer verdi:

“Bahse konu törenlerle ilgili tasarruf tedbirlerine yönelik bir düzenleme yoktur. Hem mezuniyet hem eğitim yılı açılış törenleri aksatılmadan gerçekleştirilmektedir.

Ağustos ve Eylül ayında diploma ve mezuniyet törenleri, Ekim ayında da Millî Savunma Üniversitesi (MSÜ) Kara, Deniz ve Hava Astsubay Meslek Yüksekokullarında ‘2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Törenleri’ gerçekleştirilmiştir.

MSÜ Kara, Deniz ve Hava Astsubay Meslek Yüksekokulu intibak eğitimini tamamlayan adaylar, düzenlenen törende ant içerek askeri öğrenciliğe adım atmışlardır.

Kamuoyunu manipüle etmeye yönelik paylaşımlara itibar etmeyiniz.”

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, “Astsubay mezunları için yemin töreni tasarruf tedbirleri sebebiyle iptal edildi.“ iddiası doğru değildir.<br><br>Bahse konu törenlerle ilgili tasarruf tedbirlerine yönelik bir düzenleme yoktur. Hem mezuniyet hem eğitim yılı açılış törenleri… <a href="https://t.co/wZrUo34rAE">pic.twitter.com/wZrUo34rAE</a></p>&mdash; Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (@dmmiletisim) <a href="https://twitter.com/dmmiletisim/status/1847674279644537327?ref_src=twsrc%5Etfw">October 19, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Ümit Özdağ yine trollüğe kalkıştı, DMM yine gerçeği açıkladı! Yüzleri de kızarmıyor... ile ilgili etiketler Ümit Özdağ Dezenformasyonla Mücadele Merkezi İletişim Başkanlığı Zafer Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

MSB: Hakurk ve Metina bölgelerinde 11 PKK'lı terörist öldürüldü

Terör örgütüne yönelik operasyonlarda, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Metina bölgelerinde tespit edilen toplam 11 terörist öldürüldü. MSB'den yapılan açıklamada "Terörü kaynağında yok etmek için öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli operasyonlara devam edeceğiz" dendi.