Ümitlerini yitirdiler… Paşinyan’ın pişman ve perişan askerleri  döndü!  

Azerbaycan karşında Dağlık Karabağ savaşında perişan olan Ermenistan, yeni savaş için hazırlık yapıyordu. Ancak Karabağ'da 3 yıl bekleyen ve hiçbir sonuç alamayan ermeni gençleri  Ermenistan'a dönüyorlar.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

 Ermenistan,Dağlık Karabağ’da insanlık dışı uygulamalar ile soykırım yaparak 30 yıl işgal etmişti.

 AZERBAYCAN DAĞLIK KARABAĞ’I 44 GÜNDE  ZAFERLE GERİ ALDI

Azerbaycan ile Ermenistan arasında yaşanan ikinci Dağlık Karabağ Savaşı 44 gün sürdü. Azerbaycan, 1990'ların başından bu yana Ermenistan kontrolünde bulunan Dağlık Karabağ etrafındaki topraklarının tamamını ve Dağlık Karabağ'ın da bir kısmını geri aldı.Kanlı çatışmalara neden olan savaş,10 Kasım 2020'de sona erdi.Ermeni ordusunun perişan olduğu savaş,10 Kasım 2020 günü Rusya arabuluculuğu ile imzalanan ateşkes anlaşması çerçevesinde sonlandırıldı. Azerbaycan'ın rayon olarak adlandırdığı ve Ermeni güçleri tarafından işgal altında tutulan idari bölgeler, Azerbaycan'ın kontrolüne geçti.

ERMENİLER GİZLİ GİZLİ YENİ SAVAŞ İÇİN HAZIRLANDI!

 İşgal ettiği Dağlık Karabağ’ı kaybeden ağır kayıplar veren Ermenistan,ateşkes anlaşmasına rağmen,buna hiç uymadı.Tampon bölgede bulunan Rus Barış Gücü’nün görmezlikten gelmesi ile sınırdan sivil araçlarla,silah,mühimmat ve ermeni gençleri geçiren Ermenistan,gizli gizli yeni savaş hazırlığı yaptı.

ERMENİSTAN’IN TÜM ÇABALARI TEK TEK BOŞA ÇIKARILDI!

Ermenilerin Dağlık Karabağ’da ki yeni savaş hazırlıkları ve çabaları,Azerbaycan tarafından alınsn tedbirlerle boşa çıkarıldı.Sınırda Ermenistan’ın tahrik ve taciz saldırıların da çatışmalar çıktı.Bu çatışmalar da,Azerbaycan ve Ermenistan kayıplar verdi,yaralananlar oldu.

SAVAŞA GELDİLER 3 YIL SONRA PERİŞAN VE PİŞMAN  OLARAK GERİ DÖNDÜLER!

Ancak Karabağ'da 3 yıl bekleyen ve hiçbir sonuç alamayan çok satıda ermeni gençleri  Ermenistan'a dönüyorlar.2020 savaşı sonrasında Ermenistan'dan Karabağ'a gelen ve gelecekte Azerbaycan'a karşı savaşmaya hazırlanan ermeni gençler, Laçin’den Ermenistan'a gittiler.Pişman ve perişan oldukları görülen fiziği düzgün özel seçilmiş ermeni gençlerinin,sanırım geçerken,”Ermenistan'a üniversite eğitimi almaya gidiyoruz.”dedikleri ifade edildi.

Ümitlerini yitirdiler… Paşinyan’ın pişman ve perişan askerleri  döndü!   ile ilgili etiketler Nikol Paşinyan
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.