Şarkıcı Umut Akyürek'in zor anları! Kendisini odaya kilitledi... Kızıyla ilgili acı gerçek!

Ünlü şarkıcı Umut Akyürek, kendisini odaya kilitlediğini belirterek sosyal medyada kızıyla ilgili bir video paylaştı. Videoyu kısa süre içinde silen şarkıcı Akyürek, kızı Melek Bal Ertuğrul'un psikolojik sorunlar yaşadığını ve uyuşturucu madde kullandığını açıkladı.

Ünlü şarkıcı Umut Akyürek, odasından yayınladığı video ile acı gerçeği ilk kez açıkladı. 

Kızının yasaklı madde kullanmasından dolayı bilinçsiz davranışları nedeniyle ne yaptığını bilmez halde olduğunu belirtti.

VİDEO PAYLAŞIP KISA SÜREDE SİLDİ...

Sosyal medyadan paylaştığı videoyu kısa süre içinde silen şarkıcı Umut Akyürek, kızı Melek Bal’ın uyuşturucu etkisinde olduğunu ve birine veya kendisine zarar vermesinden korktuğunu dile getirdi.

Şarkıcı Umut Akyürek'in zor anları! Kendisini odaya kilitledi... Kızıyla ilgili acı gerçek!

"KIZIM REŞİT OLDUĞU İÇİN RIZASI OLMADAN HASTANEYE YATIRAMIYORUM"

Videoda kızının yaşadığı problemlerden bahseden Umut Akyürek, "Çok kontrolsüzce o da psikolojik rahatsızlandığından dolayı. Ben şimdi kendimi odaya kilitledim iki gündür yoktu. Yine çok büyük bir kriz yaşıyor. Polis çağırmak zorunda kaldık. Daha önce de polis çağırdık. Bununla ilgili bir çözüm olmuyor. Üst üste yaşadığımız olaylar var. Madde kullanan gençlerin karıştığı suçlar var. Hepsinin kökeninde de bu illet var. Bu insanlar serseri mayın gibi özgürce ortalıkta geziyorlar. Benim kızım reşit olduğu için kendi rızası olmadan hastaneye yatıramıyorum." dedi. 

Şarkıcı Umut Akyürek'in zor anları! Kendisini odaya kilitledi... Kızıyla ilgili acı gerçek! - Resim : 2

Şarkıcı Umut Akyürek'in zor anları! Kendisini odaya kilitledi... Kızıyla ilgili acı gerçek! ile ilgili etiketler Umut Akyürek

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de pes dedirten magandalık! Kendisini durdurmaya çalışan polisi kaputta sürükledi...

İzmir Ödemiş'te 'dur' ihtarına uymayan bir sürücü, kendisine engel olmak isteyen polis memurunu aracının kaputunda sürükledi. Polis memurunu 300 metre sürükleyen sürücü ancak önü kesilerek durdurulabildi.