Ünlü hastanede skandal! Doktora yanlış teşhis kanserin hızla yayılmasına neden oldu!

Ankara’da inanılmaz bir sağlık skandalının yaşandığı ortaya çıktı. İddialara göre Ankara Acıbadem Hastanesi'nde görev yapan Kardiyoloji Uzmanı Doktor Rahşan Turan aynı hastaneye memesinde kitle şüphesiyle başvurdu. Ancak yanlış teşhis, tedavi ve ihmaller nedeniyle memesinde fark edilmeyen kanser vücudunda hızla yayıldı. Sağlık durumu kötüye giden doktor Turan avukat eşi Özgür Meriç Turan aracılığı ile savcılığa başvurarak hastane ve sorumlu olanlardan şikayetçi oldu.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Türkiye sağlık alanında yaptığı inanılmaz yatırımlarla, dünyanın bir çok ülkesine örnek oldu ve adeta çağ atladı.

ÜNLÜ HASTANEDE İNANILMAZ BİR SAĞLIK SKANDALI YAŞANDI

Ancak başkent Ankara’da yaşanan ve hastaneden mahkemeye taşınan bir sağlık skandalı duyanları tam anlamıyla şoka uğrattı. SuperHaber’in elde ettiği bilgi ve belgelere göre büyük sağlık skandalı 02 Haziran 2022 tarihinde başladı. Ünlü Acıbadem Ankara Hastanesi 'nde görev yapan Kardiyoloji Uzmanı Doktor Rahşan Turan her yıl yaptırdığı kontrollerinde kendi çalıştığı hastaneye memesinde kitle şüphesi ile muayene oldu.


HASTANEDE YANLIŞ TEŞHİŞ KONULDU ANTİBİYOTİK TEDAVİSİ YAPILDI İDDİASI!

Hastanede yapılan muayenede Doktor Rahşan Turan’a önemli bir şeyinin olmadığı söylenerek detaylı tetkikler yapılmadı ve üç ay sonra kontrole gelmesi söylendi. Doktor Turan kontrole gittiğinde memesinde bulunan kitlenin süt kanalllarını tıkaması ile oluşan meme enfeksiyonu olduğu söylenerek sadece antibiyotik tedavisi verildi.

AYNI HASTANEDE AYLAR SONRA MEME KANSERİ TEŞHİSİ KONULDU

Doktor Turan bu arada KKTC’ye giderek bir kongreye katılmak zorunda kaldı. Türkiye’ye dönüşte doktor Turan’ın memesinde kitle büyüdü ve kızarıklık şikayetleri de artınca yine Ankara’da bu kez tanıdığı bir başka sağlık kuruluşuna giderek muayene oldu. Kendisine burada bulunan doktor tanıdığı tarafından acil olarak meme MR ve biyopsi yaptırması gerektiği söylendi. Bunun üzerine doktor Turan, 12 Ekim 2022 tarihinde görev yaptığı Acıbadem Ankara Hastanesi’nde yapılan biyopsi sonucu meme kanseri teşhisi konuldu.

TALİHSİZ DOKTOR TURAN HASTANEYİ VE SORUMLULARI SAVCILIĞA ŞİKAYET ETTİ

Doktor Rahşan Turan bu teşhisten sonra büyük moral bozukluğu yaşadı ve mesleğini yapamaz duruma geldi. Ayrıca doktor Turan aylar süren yanlış teşhis,tedavi ve ihmaller sonrası hastalığının daha ileri safhaya ulaştığını ve lenf bezlerine sıçradığı öğrendi. Sağlık durumu her geçen gün kötüye giden doktor Turan, avukat eşi Özgür Meriç Turan aracılığı ile savcılığa başvurarak hastane ve sorumlu olanlardan şikayetçi oldu.

Ünlü hastanede skandal! Doktora yanlış teşhis kanserin hızla yayılmasına neden oldu! ile ilgili etiketler Ankara
GÜNÜN VİDEOSU

Levent Gültekin'den İmamoğlu'na: Garip gurebaya yaptığın zamla kendine siyasi kariyer inşa ediyorsun

İstanbul'da suya yapılan fahiş zamlara tepki gösteren CHP yandaşı Levent Gültekin, "İstanbul’da yüksek su faturası ödüyoruz. Niye? Beyefendi en büyük icraat olarak kent lokantası açsın. Garip gurebanın suyuna ulaşımına zam yapıyorsun o parayla kendine siyasi kariyer inşa ediyorsun." dedi.