Ünlü komedyen Dave Chappelle gösterisi sırasında sahnede saldırıya uğradı

48 yaşındaki Amerikalı komedyen ve dünyanın en çok kazanan stand-up'çılarından Dave Chappelle, Los Angeles'taki Hollywood Bowl Açık Hava Konser Salonu’ndaki gösterisi sırasında sahnede saldırıya uğradı. Komedyeni sahnede yere düşürerek üzerine çıkan saldırganın 23 yaşındaki Isaiah Lee olduğu açıklandı.

ABD'nin ünlü stand-up göstericilerinden Dave Chappelle, sahnede saldırıya uğradı. Netflix için hazırlanan 'Netflix is A Joke' etkinliğinde Los Angeles'taki Hollywood Bowl salonunda sahne alan komedyen gösterisinin ortasında sahneye fırlayan bir saldırganın hedefi oldu. Chappelle'in saldırıda yaralanıp yaralanmadığı veya saldırganın neden saldırdığı henüz bilinmiyor.

Ünlü komedyen Dave Chappelle gösterisi sırasında sahnede saldırıya uğradı

23 YAŞINDAKİ SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Los Angeles Polisi, isminin Isiah Lee olduğunu belirttiği, 23 yaşındaki zanlıyı gözaltına aldıklarını açıkladı. Twitter'da yayınlanan görüntülerde, sahneye koşan kişinin omzuyla komedyenin göğsüne doğru hamle yaptığı görülüyor.

Ünlü komedyen Dave Chappelle gösterisi sırasında sahnede saldırıya uğradı - Resim : 2

CHRİS ROCK'TAN WİLL SMİTH GÖNDERMESİ

Saldırgan Chapelle’e çarptıktan sonra da sahnenin etrafında koştu ve sahne arkasında yakalandı. Chapelle’den önce sahne almış olan Chris Rock, olaydan sonra sahnede "Bu Will Smith miydi?" esprisini yaptı.

 

Ünlü komedyen Dave Chappelle gösterisi sırasında sahnede saldırıya uğradı ile ilgili etiketler Saldırı Dave Chappelle
GÜNÜN VİDEOSU

THY uçağı türbülansa girmişti! 6 kişinin yaralandığı uçağın içinden görüntüler ortaya çıktı

Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-Taipei seferini yapan uçağı, Taipei Havalimanı’na inişine kısa bir süre kala türbülansa girdi. Türbülans nedeniyle 4 yolcu ve 2 kabin görevlisi hafif şekilde yaralandı. Uçağın içinden yeni görüntüler ortaya çıktı.