Ünlü manken Tuğba Özay gördüklerine isyan etti! "Siz vatan hainisiniz"

Ünlü manken Tuğba Özay, Bafa Gölü'nün eşsiz güzelliğine yakışmayan bir manzarayla karşılaşmanın şokunu yaşıyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, göl kıyısındaki çöp ve moloz yığınlarının 'uçsuz bucaksız' olduğunu belirterek, bu durumun kendisini 'dehşete düşürdüğünü' ifade etti. Özay, paylaşımında yer alan fotoğraflarla da gölün kirliliğine dikkat çekti ve 'Doğaya nasıl bu kadar zarar verilebilir? Burası bir çöp dökme yeri değil' diyerek tepkisini dile getirdi.

Tuğba Özay'ın Bodrum-Söke karayolunda yer alan Bafa Gölü kıyısındaki çöp ve moloz yığınlarına dair yaptığı paylaşım sosyal medyada gündem oldu.

“SİZE RAHATSIZ EDİCİ BİR MANZARA GÖSTERECEĞİM”

Bafa Gölü civarındaki çöp yığınlarını görüntüleyen ünlü isim, onların üzerinde domuz ölüsü olduğunu fark etti. Gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Özay, sosyal medya hesabında yayımladığı videoda “Merhaba, şu anda Bodrum’dan İzmir’e giderken Bafa Gölü girişindeyiz. Size oldukça rahatsız edici bir manzara göstereceğim. Gerçekten bu ülkede yaşamak beni artık çok yordu. Bu kadar çirkin zihniyet ve bu kadar pislikle nasıl başa çıkacağız, bilmiyorum. Burası bir turizm alanı, ana yol üzerinde yer alıyor” ifadelerini kullandı.

Ünlü manken Tuğba Özay gördüklerine isyan etti! "Siz vatan hainisiniz"

TUĞBA ÖZAY’DAN ÇÖP YIĞINI BIRAKAN İNSANLARA HAKLI TEPKİ!

Tuğba Özay tepkisini şöyle dile getirdi:

“Bu çöplüğün uçsuz bucaksız görüntüsü beni dehşete düşürdü. İnsanların nasıl böyle bir zihniyete sahip olabileceğine inanamıyorum. Doğaya nasıl bu kadar zarar verilebilir? Burası bir çöp dökme yeri değil”

“ALLAH AFFETSİN AMA…”

"Artık sabrım tükeniyor. Bu durum beni hasta ediyor ve sorumluların nasıl böyle duyarsız kalabildiğini anlamıyorum. Allah affetsin ama bu durumu anlatmakta bile zorlanıyorum. İnsanlar bu kadar duyarsız olamaz. Vatan sevgisi dediğiniz şey böyle mi gösterilir? Vatandaşlar olarak bu kadar umursamaz mıyız? Bu çöplerin doğaya verdiği zarar çok büyük" diyen ünlü isim açıklamalarını şu sözlerle noktaladı:

Bu şekilde devam edersek doğamızı kaybetmekle kalmayıp, sağlığımızı da tehlikeye atacağız."

Ünlü manken Tuğba Özay gördüklerine isyan etti! "Siz vatan hainisiniz" ile ilgili etiketler Tuğba Özay Söke Çöp
GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünya liderlerine çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ”Toplumlarımızı zehirleyen her türlü nefret söylemine, ırkçılığa ve aşırı sağ akımlara karşı demokrasilerimizi korumak zorundayız. Tüm bu hedefleri gerçekleştirmek için ihtiyacımız olan, çok taraflı sistemi dünyanın beşten büyük olduğu şiarını merkeze alarak adalet ve hakkaniyet ekseninde yeniden şekillendirmektir” dedi.