Ünlü model korona ilacını bulan bilim insanı ile birlikte olacak

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle evinde izolasyonda kalan cinsel içerikli film yıldızı, ilginç biz vaatte bulundu. Lola Taylor ismi ile bilinen 27 yaşındaki Rus güzel Iyubov Bushueva, Instagram hesabındaki paylaşımında, koronavirüsün ilacını bulan bilim insanı ile birlikte olabileceğini söyledi.

Milyonlarca insanın koronavirüs korkusu yaşadığı bu günlerde, insanlar gelecek bir aşı ya da ilaç haberine kilitlenmiş durumda.Cinsel içerikli film yıldızı Rus güzel Iyubov Bushueva da bütün heyecanıyla koronavirüs ilacının bulunmasını bekliyor.27 yaşındaki yıldız, Instagram'da korona ilacını bulan bilim insanı ile birlikte olabileceğini belirten bir paylaşım yaptı.Moskova'daki evinden çıkması durumunda tutuklanacağını sölyeyen Iyubov, izolasyonda kalmaktan çok sıkıldığını ve ilacın bir an önce bulunmasını istediğini söyledi.

Cinsel içerikli film yıldızı, korona ilacını bulan bilim insanı ile birlikte olacak

Cinsel içerikli film yıldızı, korona ilacını bulan bilim insanı ile birlikte olacak

Ünlü model korona ilacını bulan bilim insanı ile birlikte olacak ile ilgili etiketler Koronavirüs aşı
GÜNÜN VİDEOSU

Demirci yevmiyeleri 3 bin lira, çoban maaşları 70 bin TL oldu! İş var ama çalışan eleman yok!

İnşaat işçisi genç, demirci yevmiyelerinin 3 bin lira oluşunu yaptığı eğlenceli bir video ile kutladı. Elazığ'da ise sürü sahipleri, aylık 70 bin lira ve 30 GB internet vermelerine rağmen çalıştıracak çoban bulamadıklarını dile getirdi. Gençlerimizin işsizlikten yakınırken bu maaşlara ve imkanlara çalışacak işçi bulunmaması dikkat çekiyor.