Haluk Levent tedavi sonrası taburcu oldu!

Ünlü sanatçı Haluk Levent, Antalya Açıkhava Sahnesi'nde gerçekleştirdiği konserin ardından gece saatlerinde göğüs ağrısı şikayeti nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerin ardından Haluk Levent'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi ve taburcu edildi.

Bu olay, hayranlarını endişelendirmiş olsa da Haluk Levent'in durumu hızla toparlaması sevenlerini rahatlattı. Sanatçı, sosyal medya hesaplarından sağlık durumu hakkında bilgi vererek hayranlarına destekleri için teşekkür etti.

KONSER SONRASI RAHATSIZLANDI

Dün akşam Antalya Açıkhava Sahnesi'nde konser veren Haluk Levent, yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Yüzlerce Antalyalı'nın katıldığı konseri yarım saat uzatarak hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı. Ancak konserin ardından gece saatlerinde göğüs ağrısı ve nefes darlığı şikayetleriyle özel bir hastaneye başvuran Haluk Levent, öğle saatlerinde taburcu edildi.

Olimpos Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Fahri İslim, Levent'in gece saatlerinde göğüs ağrısı şikayetiyle hastanelerine başvurduğunu belirtti. Yapılan muayene ve tetkiklerin sonucunda ciddi bir bulguya rastlanmadığını söyleyen İslim, “Gece saatlerinden itibaren istirahat etti, serum tedavisi uygulandı. Şu an herhangi bir sağlık sorunu bulunmuyor. Sağlıkla sıhhatle taburcu olarak, işinin başına döndü” diye konuştu.

Haluk Levent tedavi sonrası taburcu oldu! ile ilgili etiketler Haluk Levent