Şarkı söylediği sırada fenalaşan Metin Arolat sahnede hayatını kaybetti

Sahne aldığı otelde fenalaşan Metin Arolat 52 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcı kısa süre önce babasını ve amcasını peş peşe kaybetmişti. Kozyatağı’nda bir otelde sahne alan ve şarkı söylediği sırada fenalaşan ünlü sanatçı Metin Arolat kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Türk popunun sevilen ismi, yönetmen, şarkıcı ve yapımcı Metin Arolat sahnede kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Kozyatağı’nda bir otelde sahne alan 52 yaşındaki Arolat'ın şarkı söylerken aniden fenalaştığı ve kalp masajına rağmen geri döndürülemediği öğrenildi. Hemen ambulansla hastaneye kaldırılan Metin Arolat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

90'lı yıllarda Ayrılık Olmaz isimli albümüyle adından söz ettiren 1972 doğumlu Metin Arolat reklamcılık eğitimi görmüş ve 600'den fazla reklam filmi çekmişti.

Ünlü şarkıcı Demet Sağıroğlu acı olayla ilgili "Sahneye çıktıktan 20 dakika sonra kötü olmuş,arka tarafa gitmiş. Tamam çok iyiyim ben demiş tekrar sahneye çıkmış. Rejim yapıyordu, herhalde kalbi kaldırmadı" dedi.

METİN AROLAT'IN ALBÜMLERİ

Ayrılık Olmaz - 1995
Yine Bir Başıma - 1998
Kabul Et - 2005
Lütfen Yaz Gelsin (Single) - 2010
Çok Daha Ötesi - 2010
Karavan - 2014

Resim

 

Şarkı söylediği sırada fenalaşan Metin Arolat sahnede hayatını kaybetti ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.