Ünlü şarkıcı Metin Arolat’ın cenazesi ablasına teslim edildi! Gözyaşlarına hakim olamadı

İstanbul Kozyatağı’nda sahne aldığı sırada fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaydeden ünlü şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından ablasına teslim edildi. Adli Tıp Kurumu önünde gözyaşlarına boğulan abla Fatoş Alkan, “Sözün bittiği yer, söylenecek hiçbir şey yok” dedi.

Kadıköy’de bir otelde sahne alan 52 yaşındaki şarkıcı Mehmet Metin Arolat sahnede fenalaştıktan sonra hastaneye kaldırılmış ve hayatını kaybetmişti. Dün gece Adli Tıp Kurumuna getirilen şarkıcının cenazesi incelemenin ardından bugün Ablası Fatoş Alkan'a teslim edildi. Cenazenin yarın Teşvikiye Caminde öğlen kılınacak cenaze namazının ardından İzmir’e götürüleceği öğrenildi. Adli Tıp Kurumu çıkışında gözyaşları içerisinde açıklama yapan Fatoş Alkan "Ne diyeyim, sözün bittiği yer. Söylenecek hiçbir şey yok" diye açıklama yaptı.

 

Ünlü şarkıcı Metin Arolat’ın cenazesi ablasına teslim edildi! Gözyaşlarına hakim olamadı ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.