Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'tan radikal karar! "Herşeyimi kaybettim"

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yayınladığı video ile hayranlarını sevindirdi. Ortaç, videoda alkol ve sigarayı bıraktığını açıkladı. Bu açıklaması hayranlarını mutlu etti.

Yıllardır MS hastalığıyla mücadele eden Ortaç, son zamanlarda sağlık durumuyla ilgili sık sık gündeme geliyordu. Ünlü şarkıcı, yeni paylaşımında sağlığına daha fazla önem verdiğini ve bu nedenle kötü alışkanlıklarından kurtulmaya karar verdiğini belirtti.

KONSERE SARHOŞ ÇIKMIŞTI

Serdar Ortaç'ın geçtiğimiz günlerde bir konserde sahneye sarhoş çıktığı ve şarkı sözlerini unuttuğuna dair iddialar, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Bir izleyicinin paylaştığı videoda, Ortaç'ın ayakta durmakta zorlandığı ve şarkı söylemekte sıkıntı çektiği görülüyordu.

RADİKAL KARARLAR ALDI

Serdar Ortaç, son zamanlarda yaptığı TikTok yayınlarıyla sık sık gündeme geliyor. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir yayında ise hayatıyla ilgili pişmanlıklarını anlattı.

"Her Şeyimi Kaybettim"

Ortaç, yayında "Her şeyimi kaybettim" diyerek söze başladı. Ünlü isim, bu sözlerinin ardından şu ifadeleri kullandı:

"Sağlığımı da kaybettim. Babam, kardeşim, gitaristim öldü. Boşandım. O en hafifi. Kaybedecek bir şeyim yok yani."
"Magazinde ne dedikleri önemli değil. Evim yansa bakmam yani."
"Hata yaptığımı biliyorum. İçmezsem hata yapmam."
Pişmanlıklarını Paylaştı

Ortaç'ın bu sözleri, takipçileri tarafından üzüntüyle karşılandı. Birçok hayranı, Ortaç'a geçmiş olsun dileklerini iletti ve ona desteklerini sundu.

KARARINA DESTEK YAĞDI

Ortaç'ın bu paylaşımı takipçileri tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı. Hayranları, Ortaç'a tebrik yağdırdı ve bu önemli adımda ona desteklerini sundular.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'tan radikal karar! "Herşeyimi kaybettim" ile ilgili etiketler Serdar Ortaç alkol sigara
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.