Ünlü şarkıcı Yalın 20. yıl dönümünü 40 bin kişilik konser ile kutladı!

Pop müziğin sevilen isimlerinden Yalın, 31 Mayıs 2024 Cuma günü Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda 20. yıl dönümünü muhteşem bir konserle kutladı. Konser 40 bin kişilik bir katılımla gerçekleşti ve Yalın'ın en sevilen şarkılarından oluşan bir repertuvar sunuldu.

Yalın, 20 yıllık müzik yolculuğunu Beşiktaş Stadı'nda muhteşem bir konserle taçlandırdı! 31 Mayıs 2024 Cuma günü gerçekleşen konserde 40 bin hayran, Yalın'ın en sevilen şarkılarını hep bir ağızdan söyledi.

COŞKULU KUTLAMADA NELER YAŞANDI?

Konser, Yalın'ın ilk albümü "Ellerine Sağlık"ın çıkış şarkısı olan "Benimle Oynasana" ile başladı. Yalın, 20 yıllık müzik kariyerinde yer alan en sevilen şarkılarını seslendirdi. "Kulüp", "Ah Leyla", "Küçüğüm", "Uyan", "Hasta Mısın?", "Kaç kere Değdim" ve "Sonsuz Aşk" gibi hit şarkılar konser boyunca coşkuyla söylendi. Konserde Yalın'a 27 kişilik bir orkestra eşlik etti. Yalın, konserde Kargo'nun gitaristi Selim Öztürk'ü de ağırladı. "Küçüğüm" şarkısında oryantal dans sanatçısıyla sahnede performans sergiledi. Konser boyunca Yalın, duygusal anlar da yaşadı. Konsere gelenlere teşekkür ederken gözyaşlarını tutamayan Yalın, "Bu konser benim için bir rüya gibiydi. Hepinize çok teşekkür ederim." dedi.

Ünlü şarkıcı Yalın 20. yıl dönümünü 40 bin kişilik konser ile kutladı! ile ilgili etiketler Yalın Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Düzce'de fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı, çok sayıda yaralı var

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs, iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada çocukların da aralarında bulunduğu 6'sı ağır 22 kişi yaralandı.