Usta oyuncu Çetin Tekindor Yalı Çapkını kadrosundan ayrıldı mı?

Sezonun en çok konuşulan dizilerinden 'Yalı Çapkını', yeni bölümleriyle ekranlara damga vurmaya devam ediyor. Dizinin sevilen karakterlerinden Halis Ağa'ya hayat veren usta oyuncu Çetin Tekindor'un bu sezon dizideki yokluğu büyük bir merak konusu olmuştu. Ancak gelen son haberlere göre, Tekindor, dizideki yerini alacak.

Burcu Alptekin ve Alptekin Bozkurt ikilisinin yönetmen koltuğunda oturduğu 'Yalı Çapkını', üçüncü sezonuyla izleyicinin beğenisini toplamaya devam ediyor. Dizinin yeni sezonunda en çok dikkat çeken eksikliklerden biri, şüphesiz ki Halis Ağa karakterinin ekranda daha az yer alması olmuştu. 79 yaşındaki deneyimli oyuncu Çetin Tekindor'un diziye geç başlamasının nedeni ise sağlık durumu. Oyuncunun doktorunun verdiği karar doğrultusunda diziye daha sonra dahil olduğu öğrenildi.

Bu haber, dizinin hayranlarını sevindirecek nitelikte. Zira Halis Ağa karakteri, dizinin en önemli figürlerinden biri ve seyircinin en sevdiği karakterler arasında yer alıyor. Tekindor'un diziye dönüşüyle birlikte, hikayenin daha da renklenmesi ve heyecan dolu gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

'Yalı Çapkını'nda neler olacak?

Dizinin yeni sezonunda Seyran ve Ferit'in yaşadığı zorlu süreç ve ikilinin arasındaki karmaşık duyguların yanı sıra, Halis Ağa'nın da dahil olduğu yeni entrikaların ortaya çıkması bekleniyor. Seyirci, hem geçmiş sezonların hesaplaşmalarını hem de yeni sürprizleri merakla takip ediyor.

Çetin Tekindor kimdir?

Türk sinemasının önemli isimlerinden biri olan Çetin Tekindor, uzun yıllardır oyunculuk kariyerine devam ediyor. Birçok başarılı projede yer alan Tekindor, özellikle 'Yalı Çapkını'ndaki Halis Ağa karakteriyle büyük beğeni topladı.

Usta oyuncu Çetin Tekindor Yalı Çapkını kadrosundan ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Yalı Çapkını Çetin Tekindor
GÜNÜN VİDEOSU

Hanife Mete isimli kadın metrobüste doğum yaptı, doğum anı araç kamerasına yansıdı

Esenyurt’ta taksi bulamayıp bindiği metrobüse binen 35 haftalık hamile Hanife Mete, Cennet Mahallesi durağında doğum yaptı. Eşi Cemal Mete’nin desteğiyle doğum yapan yeni anne, sağlıklı bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Mete ailesi, çocuğuna Yılmaz adını verdi. Metrobüste yaşanan doğum anı da araç kamerasına yansıdı.