Uyanış Büyük Selçuklu 30. bölüm fragmanı izle

Uyanış Büyük Selçuklu 30. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. TRT 1 ekranlarında 26 Nisan akşamı 29. son bölümü yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu hız kesmeden devam ediyor. Sultan Melikşah'ın hayatını konu alan dönem dizisi Uyanış 30. bölüm fragmanı izlemek isteyenler dizinin sosyal medya hesaplarına akın etti.

Uyanış Büyük Selçuklu 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediliyor. Buğra Gülsoy, Hatice Şendil ve Gürkan Uygun gibi usta oyuncuları kadrosunda barındıran ve Pazartesi akşamları TRT 1'de yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu bu akşam 29. son bölümü ile ekrana geldi.

Dizinin takipçileri heyecan dolu anların yaşandığı son bölüm sonrası Uyanış Büyük Selçuklu 30. bölüm fragmanı izlemek için bu akşamdan itibaren arayışlara başladı.

Sencer ile Tapar, kılık değiştirmiş ve Şelemzar’a girmeyi başarmıştı. Surların içinde operasyona devam edip Şelemzar’ın kapısını Melikşah’ın ordusuna açmayı başarmıştı. Fakat görünürde ne Melikşah ne de ordusu gelmişti Şelemzar önlerine! Sencer, Tapar ve Alplar o an ölümcül bir cenderenin içine sürüklendiklerini fark etmişler ve etrafları Batıni fedailerince kuşatılmıştı.

Uyanış Büyük Selçuklu bu akşam var mı, neden yok? 26 Nisan 2021 Uyanış Büyük Selçuklu saat kaçta? Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman?

Sencer, Tapar ve Alplar bu ölüm çıkmazından nasıl kurtulacaklardır?
Sır açılmış; bu giz Selçuklu hanedanına ayan olmuştu! Bunun üzerine Turanşah intikam aramaya Isfahan’a gelmişti. Zira babası Kavurd’un ölümünü bu sırra bağlamakta ve babasının ölümünde baş failin Nizamülmülk olduğunu düşünmekteydi. Bu yüzden Sencer ile Tapar’ın operasyonunun başarıya ulaşabilmesi için süratle Şelemzar’a hareket eden Melikşah’ın önünü Turanşah kesmişti! Turanşah, Nizamülmülk’ü Melikşah’ın önüne getirmiş ve Nizamülmülk’ü öldürmekle tehdit etmişti. Turanşah, Nizamülmülk’ü öldürmeyi başarabilecek midir? Melikşah’a açıkça meydan okuyan Turanşah, Melikşah’ın gazabından kurtulabilecek midir?


UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 30. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Uyanış Büyük Selçuklu 30. bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler TRT 1 uyanış büyük selçuklu 30. bölüm fragmanı izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

FETÖ keramet kasıyor! Örgüt elebaşı Fetullah Gülen ölürken birden ayağa kalkmış!

FETÖ elebaşı daha gömülmeden ölümü kullanılmaya başlandı. Örgütün medya yapılanması sorumlusu Ekrem Dumanlı FETÖ elebaşının birden ayağa kalkarken öldüğü yalanını yaydı. Ardından örgütün diğer üyeleri de Dumanlı’nın bu yalanına, elebaşının ölürken yanına Hz.Muhammed’in geldiğini ve o sebeple ayağa kalktığı yalanını eklemeye başladı.