Uzun zaman sonra ortaya çıktı... Yiğit Özşener sevgilisiyle el ele görüntülendi

Şimdilerde tv8'de yayınlanan Sıfırıncı Gün dizisinde canlandırdığı Ejder Salih karakteriyle izleyici karşısına çıkan 50 yaşındaki oyuncu Yiğit Özşener uzun bir aranın ardından sevgilisiyle birlikte görüntülendi.

Dudaktan Kalbe, Kayıp, Ezel, Cesur ve Güzel, Ramo, Kırmızı Oda, Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı, Cezailer gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan ve gözlerden uzakta bir yaşam süren oyuncu Yiğit Özşener, Acun Medya imzalı Sıfırıncı Gün dizisiyle ekranlara dönmüştü. İlk bölümü 28 Aralık 2022'de yayımlanan, yönetmenliğini Süleyman Mert Özdemir'in üstlendiği, senaryosunu ise Atasay Koç'un kaleme aldığı Sıfırıncı Gün dizisinde Ejder Salih rolünü üstlenen ünlü oyuncu uzun zaman sonra ilk kez görüntülendi.

Snobmagazin'de yer alan habere göre; Yiğit Özşener kız arkadaşıyla Kurtuluş’ta objektife takıldı.

Uzun zaman sonra ortaya çıktı... Yiğit Özşener sevgilisiyle el ele görüntülendi

SEVGİLİSİYLE EL ELE GÖRÜNTÜLENDİ

Ünlü oyuncu Yiğit Özşener uzun yıllar sonra ilk kez sevgilisiyle birlikte objektife takıldı. Özel hayatıyla gündeme gelmeyen ünlü oyuncu önceki gün kız arkadaşıyla Kurtuluş’ta el ele yürürken görüntülendi.

Uzun zaman sonra ortaya çıktı... Yiğit Özşener sevgilisiyle el ele görüntülendi - Resim : 2

Güneşli havayı fırsat bilen çift yürüyüşün ardından Nişantaşı’nda bir mekâna geçerek baş başa kahvaltı yaptı.

 

 

 

Uzun zaman sonra ortaya çıktı... Yiğit Özşener sevgilisiyle el ele görüntülendi ile ilgili etiketler Yiğit Özşener
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.