Valilikten İmamoğlu ile tartışma iddiasına yanıt!

Gözlem adlı yerel gazetenin sitesinde yer alan ve "Ekrem İmamoğlu ile İstanbul Valisi Ali Yerlikaya arasında tartışma" diye sunulan videoya İstanbul Valiliği'nden açıklama geldi. Açıklamada videonun 6 yıl önce çekildiği belirtilerek "2013 yılındaki bu haber sanki dün yaşanmış gibi yeniden gündeme getirilmiş. İlgili gazeteden gerekli düzeltme talebinde bulunulmuştur." denildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İstanbul Valisi Ali Yerlikaya arasındaymış gibi yansıtılan bir video yerel Gözlem gazetesinde dün haberleştirildi.

Video için "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İstanbul Valisi Ali Yerlikaya arasında çelenk tartışması yaşandı. Görüntülerde Ekrem İmamoğlu, "Biz çelengimizi istediğimiz yere koyarız, sizden izin alacak değiliz ki." ifadelerini kullanıyor." denildi.

Bu haberle ilgili İstanbul Valiği'nden yalanlama geldi. Görüntülerin 29 Ekim 2013 yılına ait olduğunun belirtildiği videoda Ali Yerlikaya denilen kişinin de dönemin vali yardımcılarından birinin olduğu gözlerden kaçmadı. 

Valilikten yapılan açıklamada, "2013 yılındaki bu haber sanki dün yaşanmış gibi yeniden gündeme getirilmiş. İlgili gazeteden gerekli düzeltme talebinde bulunulmuştur." denildi.

Valilikten İmamoğlu ile tartışma iddiasına yanıt! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Ali Yerlikaya İstanbul Valisi
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.