Van'da kadın astsubayla ilişki yaşadığı iddia edilen imam gizemli şekilde kayboldu

Van'da yaşanan olayda, bir kadın astsubayla para karşılığı cinsel ilişki yaşadığı iddia edilen imam İkram S.'nin sosyal medyasında önce bir paylaşım yaptığı, ardından hesabını kapatarak kayıplara karıştığı ortaya çıktı.

Van'da yaşanan bir olay, büyük yankı uyandırdı. İddialara göre Van-Gevaş İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Astsubay Gül K. ve İmam İkram S. arasında sosyal medyada başlayan bir ilişki, daha sonra cinsel talepler ve maddi anlaşmazlıklarla karmaşık bir hâl aldı. İmamın iddiasına göre, Gül K. ile cinsel birliktelik karşılığında para talep etti. Ancak paranın ödenmemesi üzerine, astsubayın öfkelenip, imamı dövdürtmek amacıyla astlarına bir plan yaptığı öne sürüldü.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sonucunda, Gül K. ve iki jandarma personeli gözaltına alınarak tutuklandı. Kadın astsubayın ifadesine göre ise, İmam İkram S. ile sosyal medya üzerinden iki yıldır görüştüğü ve bu süre zarfında cinsel saldırıya uğradığını iddia etti.

Olayın yargı süreci devam ederken, ortaya çıkan bu iddialar, bölgede büyük tartışmalara neden oldu.

KADIN ASTSUBAYIN SAVUNMASI ORTAYA ÇIKTI

'Böyle bir çeteyi ben açığa çıkardığım için kendimle gurur duyuyorum.' diyen İkram S.'nin sözleri sonrası kadın astsubayın ifadesine ulaşıldı.

Sosyal medyada paylaşılan ifadede astsubay Gül K., cinsel saldırıya uğradığını söyledi.

Hakkındaki iddiaları reddeden astsubay Gül K. ifadesinde, imam İkram S. ile sosyal medya üzerinden iki yıldır görüştüğünü, bu süre içinde Van ve Tatvan’da toplam iki kez buluştuklarını belirtti.

Van'da kadın astsubayla ilişki yaşadığı iddia edilen imam gizemli şekilde kayboldu

'İMAM ALKOL ALDI, ARKADAŞLARIM BENİ KURTARDI' 

Yine Gül K., Edremit’teki son görüşmelerinde ise imamın alkol aldığını ve kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu, bu sırada ikisi askeri personel olan üç arkadaşı tarafından kurtarıldığını söyledi.

Gül K. ifadesinin devamında, imamın hal ve hareketlerinden şüphelendiği için bu kişilere canlı konum bilgisini kendisinin gönderdiğini de ekledi.

PAYLAŞIMLAR YAPIYORDU: HESABINI KAPATTI

Gül K. ifadesinde ayrıca imamın kendisine, "İmam İkram bana saldırırken, 'Benim en büyük hayalim bir askerin başına silah ve Türk bayrağını koyup s....' dedi. Benim çeşitli yerlerimde bu şahsın darp izleri vardır." dedi.

Yaşananların ardından İmam İkram S., sosyal medyadan çeşitli paylaşımlar yapmaya devam etti.

X hesabından paylaşımlar yapan İmam S., daha sonra hesabını kapattı. İmam S.'nin X hesabına ulaşılamadığı görüldü.

Van'da kadın astsubayla ilişki yaşadığı iddia edilen imam gizemli şekilde kayboldu - Resim : 2

Van'da kadın astsubayla ilişki yaşadığı iddia edilen imam gizemli şekilde kayboldu ile ilgili etiketler Van astsubay Gevaş
GÜNÜN VİDEOSU

Şişli'de 2 kişinin yaralandığı bıçaklı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Şişli'de husumetli oldukları iddia edilen iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Şüpheliler polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Kavga anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.