Ve Ferdi yuvadan uçtu... Ferdi Kadıoğlu'nun yeni takımı belli oldu! İşte bonservisi...

Fenerbahçe ile İngiltere Premier Lig ekibi Brighton, Ferdi Kadıoğlu transferi konusunda anlaşmaya vardı. İki kulübün, Ferdi Kadıoğlu transferi için 30 milyon pound (35.2 milyon euro) karşılığında anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu transferinde son dakika gelişmesi yaşandı... 

A Spor'un haberine göre Fenerbahçe ile İngiltere Premier Lig ekibi Brighton, Ferdi Kadıoğlu transferi konusunda anlaşmaya vardı.

İŞTE BONSERVİSİ

İki kulübün, Ferdi Kadıoğlu transferi için 30 milyon pound (35.2 milyon euro) karşılığında anlaşmaya vardığı gelen bilgiler arasında.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇECEK

Fenerbahçe ile Brighton'ın anlaşması sonrası Ferdi Kadıoğlu'nun kısa süre içinde İngiltere'ye gitmesi bekleniyor. Ada'da sağlık kontrollerinden geçecek olan millî futbolcu, daha sonra mavi-beyazlı kulübe imza atacak.

Ve Ferdi yuvadan uçtu... Ferdi Kadıoğlu'nun yeni takımı belli oldu! İşte bonservisi... ile ilgili etiketler Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe İngiltere
GÜNÜN VİDEOSU

DEM Parti 13 Ekim'de Diyarbakır'da miting yapacak mı? Vali Zorluoğlu son kez uyardı

DEM Parti'nin 13 Ekim'de Diyarbakır'da yapmak istediği "Öcalan'a özgürlük mitingi" Diyarbakır Valiliği tarafından yasaklanmasına rağmen DEM PArti organları miting çağrılarını sürdürüyor. Vali Zorluoğlu yaptığı açıklamayla son kez uyardı.