Vehbi Akşit kimdir? Vehbi Akşit kaç yaşında, neden öldü?

Vehbi Akşit kimdir? Vehbi Akşit neden öldü? Hayatı ile en çok araştırılan konular arasında yer alan Vehbi Akşit hakkında tüm detaylar...

Adapazarı İmam Hatip Lisesi 1986 mezunlarından Çekmeköy Müftüsü Vehbi Akşit, dün geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Sakarya'nın gururu, Adapazarı İmam Hatip Lisesi'nin 1986 mezunlarından olan ve son olarak Çekmeköy Müftüsü olarak görev yapan Vehbi Akşit hoca, dün geçirdiği ani kalp krizi sonucu vefat etmiştir. Hocamız, kısa bir süre önce hac görevini yerine getirerek kutsal topraklardan dönmüştü.

Adapazarı İmam Hatip Lisesi'nden mezun olan Vehbi Akşit, dini ilimlerdeki derin bilgisi ve hizmet aşkıyla tanınan bir din adamıydı. Çekmeköy Müftüsü olarak görev yaparken, birçok hayırlı projeye imza atan Akşit, çevresinde sevgi ve saygıyla anılıyordu. Sakarya'da başlayan eğitim hayatını, Türkiye'nin dört bir yanında sürdürdü ve son olarak Çekmeköy'de müftülük görevini üstlendi.

Vehbi Akşit kimdir? Vehbi Akşit kaç yaşında, neden öldü?

VEHBİ AKŞİT NEDEN ÖLDÜ?

İstanbul Çekmeköy İlçe Müftüsü Vehbi Akşit (56) hayatını kaybetti. Akşit'in cenaze namazı, 20 Temmuz 2024 Cumartesi (bugün) Çekmeköy Taşdelen Merkez Camii'nde (Hacı Yusuf Cebir Camii) kılınacak ve ardından cenazesi Kocaeli Körfez İlimtepe Mezarlığı'na defnedilecek. 28 Şubat 2020 tarihinden itibaren Çekmeköy Müftülüğü görevini üstlenen Akşit, evli ve iki çocuk babasıydı.

BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Çekmeköy Müftüsü Vehbi Akşit’in vefatı nedeniyle bir başsağlığı mesajı yayımladı. Başkan Erbaş mesajında, "Diyanet hizmetlerindeki başarılı çalışmalarıyla tanınan ve en verimli döneminde aramızdan ayrılan İstanbul Çekmeköy müftümüz Vehbi Akşit’in mekânı cennet, derecesi yüksek olsun. Rabbim, ailesine sabır versin." ifadelerini kullandı.

Vehbi Akşit kimdir? Vehbi Akşit kaç yaşında, neden öldü? ile ilgili etiketler Ali Erbaş Çekmeköy ölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Milli sporcumuz Hakan Akkaya madalyasını tekbirlerle kutladı!

Milli sporcumuz Hakan Akkaya, Paris 2024 Paralimpik Oyunları tekerlekli sandalye eskrim Epe A üçüncülük maçında İtalyan rakibi Emanuele Lambertini'yi 15-13 mağlup etti ve ülkemize bronz madalyayı kazandırdı. Hakan Akkaya galibiyetini tekbirler getirerek kutlarken, o anları izleyenlerin tüylerini diken diken etti.