VGM burs başvuruları nasıl yapılır? Ne zaman açıklanır? Başvuru formu!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından ortaöğretim ve yükseköğrenim öğrencilerine yönelik verilen burs imkanından faydalanmak isteyen öğrenciler başvuruların nasıl yapılacağını araştırmaya başladı. Peki, VGM burs başvuruları nasıl yapılır? Ne zaman açıklanır? Başvuru formu! Detaylar haberimizde...

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2019-2020 eğitim dönemi burs başvurularının başlamısıyla beraber, başvuru yapmmak isteyn birçok öğrenci nasıl yapılacağını araştırıyor.   Ortaöğrenim öğrencilerine her ay 60 TL, yükseköğreim öğrencilerine her ay 250 TL burs verilecek. Peki, VGM burs başvuruları nasıl yapılır? Ne zaman açıklanır? Başvuru formu! Detaylar haberimizde...

VGM burs başvuruları nasıl yapılır? Ne zaman açıklanır? Başvuru formu!

VGM BURS BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Vakıflar Genel Müdürlüğü ortaöğrenim ve yükseköğrenim burs başvuruları kurum web sitesi www.vgm.gov.tr üzerinden alınır. Ortaöğrenim bursu için başvurular her yıl eğitim döneminin başladığı ilk gün başlar ve 30 gün devam eder. Yükseköğrenim bursu için başvurular ise her yıl 15 Eylül – 30 Ekim tarihleri arasında alınır. Başvuru tarihi duyuruları, başvuru alma ve sonuç açıklama www.vgm.gov.tr adresi üzerinden takip edilebilir. Başvurular bilgisayar, akıllı telefon ve tablet üzerinden yapılabilir. Ancak akıllı telefon ve tabletlerde cihaz işletim sisteminin sürümünden kaynaklı sorunlar yaşanabilmektedir. Bu nedenle başvurunuzu masaüstü bilgisayar ya da laptop üzerinden yapmanız önerilir. 

NE ZAMAN AÇIKLANIR?

VGM burs başvuru sonuçları yine resmi siteden ilan edilecek. Geçen yıl aynı dönemde alınan burs başvurularının sonuçları 5 Ocak'ta açıklanmıştı. Bu yıl da sonuçların ocak ayının ilk haftasında açıklanması bekleniyor.

ORTAÖĞRENİM VGM BURS BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ!

YÜKSEKÖĞRENİM VGM BURS BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ!

 

 

VGM burs başvuruları nasıl yapılır? Ne zaman açıklanır? Başvuru formu! ile ilgili etiketler 2019 Öğrenci Burs ve Kredi
GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.