Victor Osimhen Galatasaray'a para yağdıracak! Maske çılgınlığı rekor gelir getirecek

Victor Osimhen'i 1 sezonluk kiralık olarak renklerine katan Galatasaray, Nijeryalı oyuncunun simgesi haline gelen maskesini store'lardan satışa çıkarıyor. Sarı kırmızılı takım bu satıştan rekor bir gelir bekliyor.

Galatasaray'ın Victor Osimhen transferi taraftarı da harekete geçirdi.

Dünyaca ünlü yıldızın gelişiyle sarı-kırmızılılar, 45 numaralı Osimhen formalarına akın etti. 25 yaşındaki oyuncunun forması en çok talep gören ürün oldu.

FORMA HEDEFİ

Bu sezon 1 milyon forma hedefi koyan Galatasaray, şimdiden 250 bine yaklaştı. Ayrıca Osimhen için çıkartılan özel tişörtler ve atkılar da büyük rağbet görüyor.

MASKE ÇILGINLIĞI

Şimdi gözler yıldız oyuncuyla özdeşleşen maskelerde... Dün ön satışa çıkarılan maskelerden önemli bir gelir elde edilmesi bekleniyor. Galatasaray böylece kasasına ciddi bir sıcak para koyacak.

Victor Osimhen Galatasaray'a para yağdıracak! Maske çılgınlığı rekor gelir getirecek ile ilgili etiketler Victor Osimhen Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.