Victor Osimhen'den ağızları açık bırakan gol: Puskas Ödülü'ne aday olabilir!

Süper Lig'in 9. hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Antalyaspor'u 3-0'lık skorla mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Mücadelede Sarı-Kırmızılılar'ın Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen'in attığı muhteşem röveşata golü geceye damga vurdu.

Süper Lig'in 9. hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Antalyaspor'u 3-0'lık skorla mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.

Mücadelede Sarı-Kırmızılılar'ın Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen'in, attığı muhteşem röveşata golü geceye damga vurdu.

İlk 11'de kendisine yer bulamayan Osimhen, 78. dakikada oyuna dahil olurken, 80'de attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

90+2. dakikada tekrar sahneye çıkan Nijeryalı yıldız bu kez enfes bir röveşata ile topu rakip ağlara yolladı.

"PUSKAS ÖDÜLÜNE ADAY OLABİLİR"

Maç sonrası oyunu değerlendiren Victor Osimhen yaptığı açıklamada, "İnanılmaz bir gol attım. 3 puanı aldığımız için çok mutluyum. Bugün doğum günü olan hocama armağan ediyorum golümü. İlk yarı iyi değildik ama Icardi'nin golüyle kendimizi toparladık. İkinci yarı daha iyiydik" dedi.

İkinci rolün VAR incelemesini de yorumlayan Osimhen, "İlk golümün iptal edilmesi normaldi ama ikinci golümün iptal edilmesi normal olamazdı" dedi.

Nijeryalı santrafor ayrıca, "Golüm Puskas Ödülü'ne aday olabilir, çok klas bir goldü. Neden olmasın?" açıklamasını yaptı.

İşte Victor Osimhen'in 90+2. dakikada attığı o enfes röveşata golü:

 

 

 

.

Victor Osimhen'den ağızları açık bırakan gol: Puskas Ödülü'ne aday olabilir! ile ilgili etiketler Antalyaspor Galatasaray Süper Lig Trendyol Süper Lig Victor Osimhen
GÜNÜN VİDEOSU

MSB: Hakurk ve Metina bölgelerinde 11 PKK'lı terörist öldürüldü

Terör örgütüne yönelik operasyonlarda, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Metina bölgelerinde tespit edilen toplam 11 terörist öldürüldü. MSB'den yapılan açıklamada "Terörü kaynağında yok etmek için öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli operasyonlara devam edeceğiz" dendi.