Vincent Aboubakar'ın yeni adresi resmen belli oldu: Transferi böyle duyurdular...

Beşiktaş'ın Kamerunlu santraforu Vincent Aboubakar, Hatayspor'a imzayı attı. Bordo-Beyazlılar'dan yapılan açıklamada, "Tecrübeli golcü Vincent Aboubakar ile 1 yıllık sözleşme imzaladık." ifadeleri yer aldı.

Beşiktaş'ın Kamerunlu santraforu Vincent AboubakarHatayspor'a imzayı attı.

Bordo-Beyazlılar'dan yapılan açıklamada, "Tecrübeli golcü Vincent Aboubakar ile 1 yıllık sözleşme imzaladık." ifadeleri yer aldı.

Beşiktaş da ayrılığı KAP'a bildirdi. Siyah-Beyazlılardan yapılan paylaşımda, "Profesyonel futbolcumuz Vincent Pate Aboubakar'ın Atakaş Hatayspor Kulübü’ne kesin transferi konusunda Atakaş Hatayspor ve oyuncu ile anlaşma sağlanmış olup, oyuncu ile olan sözleşmemiz karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmiştir." denildi.

HATAYSPOR'UN 5. TRANSFERİ

Süper Lig'de Hatayspor, Vincent Aboubakar'la 5. transferini yaptı.

Hatayspor daha önce Jonathan Okoronkwo, Funsho Bamgboye, Bilal Boutobba ve Lamine Diack'ı kadrosuna katmıştı.

Sezona Özhan Pulat'la başlayan Hatayspor, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada teknik direktörlük görevine Rıza Çalımbay'ın getirildiğini duyurdu.

VINCENT ABOUBAKAR'IN SÜPER LİG KARİYERİ

Beşiktaş'a ilk olarak 2016/17 sezonunda kiralık olarak transfer olan Vincent Aboubakar, 2020/21 sezonunda bonservisiyle siyah-beyazlı takıma katıldı.

1 sezon sonra Al-Nassr'a imza atan deneyimli golcü, 2022/23 sezonunun devre arasında yeniden Beşiktaş'ın formasını giydi.

Aboubakar, Siyah-Beyazlılar'da forma giydiği dönemde 117 maçta 60 gol ve 14 asist kaydetti.

Vincent Aboubakar'ın yeni adresi resmen belli oldu: Transferi böyle duyurdular... ile ilgili etiketler Vincent Aboubakar Beşiktaş Hatayspor Süper Lig Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Trump'a yönelik "suikast girişiminde" bulunduğu belirtilen zanlının yakalandığı anlar paylaşıldı

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik "suikast girişimi" olduğu belirtilen olayın zanlısının gözaltına alındığı görüntüler paylaşıldı.