Vincenzo Montella, dikkat çeken açıklama: 10 kişi kalınca daha çok beğendim takımı!

UEFA Uluslar B Ligi ilk maçında A Milli Futbol Takımı'mız, 10 kişi kaldığı Galler deplasmanında 0-0 berabere kalarak turnuvaya 1 puanla başladı. Müsabaka sonrası Ay-Yıldızlılar'ın Teknik Direktörü Vincenzo Montella, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

UEFA Uluslar B Ligi ilk maçında A Milli Futbol Takımı'mız, 10 kişi kaldığı Galler deplasmanında 0-0 berabere kalarak turnuvaya 1 puanla başladı.

Müsabaka sonrası Ay-Yıldızlılar'ın Teknik Direktörü Vincenzo Montella, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"10 KİŞİ KALINCA DAHA ÇOK BEĞENDİM TAKIMI"

"Zorlanacağımız bir maç olacağını biliyorduk. İlk yarıda özellikle bu belirgindi. Organizasyonda biraz sıkıntı çektik. 10 kişi kalınca daha çok beğendim takımı organizasyon olarak. Daha fazlasını da beklemiyorduk. 7 Temmuz gibi turnuvayı bitirdik. Futbolcularımızın tatil yapma şansı olmadı. Yorgunluklar oldu. Çalışmaya devam edeceğiz. Hedeflerimize istediğimiz şekilde devam etmek istiyoruz."

"HAKAN GİRİNCE SAHAYA GİRDİKTEN SONRA FARKI GÖREBİLDİK"

"Hakan Çalhanoğlu sahaya girdikten sonra farkı görebildik. Sadece bizler için değil Inter için de bunları yapıyor. İkinci yarıda bunları net bir şekilde gördük."

''ARDA BIR DARBEDEN DOLAYI ÇIKTI''

"İzlanda da güçlü bir rakip. O güne kadar herkesi değerlendireceğiz. Arda bir darbeden dolayı çıktı. Hakan'ı da cumartesi günü değerlendireceğiz. Bugün 90 dakika oynayamayacağını biliyorduk ve riske girmedik onun için."

"SOL BEK POZİSYONUNDA BİRAZ EKSİĞİMİZ VAR''

"Sol bek pozisyonunda biraz eksiğimiz var sakatlıklardan dolayı. Emir'in stoper olduğunu biliyoruz ama bu maçlık bu şekilde ihtiyacımız vardı."

"EMİRHAN'I DA DEĞERLENDİRME FIRSATIMIZ OLDU''

"Ferdi çok iyi bir futbolcu, eksikliğini hissettik ama ben elimdeki oyuncularla işimi hallederim. Emirhan'ı da değerlendirme fırsatımız oldu. Gelecekte de çok yararlı bir futbolcu olacağına inanıyorum."

"TARAFTARLARIN 12. ADAM OLACAĞINA EMİNİM"

"Taraftarların 12. adam olacaklarına eminim. Pazartesi günü çok büyük bir destek bekliyorum. Her seferinde öyle yaptıklarını biliyorum, o yüzden onların desteğine ihtiyacımız var."

 

Vincenzo Montella, dikkat çeken açıklama: 10 kişi kalınca daha çok beğendim takımı! ile ilgili etiketler Galler Türkiye UEFA Uluslar Ligi Vincenzo Montella
GÜNÜN VİDEOSU

İşgalci İsrail şimdi de ilkokula saldırdı! Öğrenci ve öğretmenleri öldüresiye dövdüler...

Batı Şeria'daki bir ilkokulu ellerinde sopalarla basan işgalci İsrailliler, öğrenci ve öğretmenleri darbetti. Saldırıda 7 kişi yaralandı.