Vincenzo Montella tartışmalı ilk 11 tercihlerini açıkladı: Arda Güler, Mert Günok, Yunus Akgün...

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ikinci hafta maçında, A Milli Futbol Takımı'mız ile Portekiz Milli Futbol Takımı kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele öncesi Ay-Yıldızlılar'ın Teknik Direktörü Vincenzo Montella ilk 11 tercihleri üzerine açıklamalarda bulundu.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ikinci hafta maçında, A Milli Futbol Takımı'mız ile Portekiz Milli Futbol Takımı kozlarını paylaşacak.

Zorlu mücadele öncesi Ay-Yıldızlılar'ın Teknik Direktörü Vincenzo Montella ilk 11 tercihleri üzerine açıklamalarda bulundu.

ARDA GÜLER VE MERT GÜNOK İLK 11'DE NEDEN YOK?

Vincenzo Montella açıklamasında; "Son 2 gündür koruduk Arda'yı, belirli bir yorgunluğu vardı. Onunla ve doktorla konuştuk. Riske girmek istemedik. Tüm kalbimle umuyorum ki ona ihtiyacımız olmaz ikinci yarıda da. Sabah uyanınca Mert'in problemi ile karşılaştık. Bugün bize yardımcı olamayacak. Diğer kalecilerimizle devam ediyoruz." dedi. 

"YUNUS AKGÜN İLK 11'DE NEDEN VAR?

İtalyan teknik adam sözlerinin devamında; "Yunus'u koymamız çok doğal şu anda. Oradaki, kanattaki futbolcular en çok efor sarf eden futbolcular. O yüzden Yunus'u tercih ettik bugün." sözlerini sarfetti. 

 

Vincenzo Montella tartışmalı ilk 11 tercihlerini açıkladı: Arda Güler, Mert Günok, Yunus Akgün... ile ilgili etiketler Türkiye Portekiz Euro 2024 Avrupa Şampiyonası A Milli Futbol Takımı Vincenzo Montella
GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.