Vincenzo Montella zafer gecesini değerlendirdi: Tarihi bir sonuç!

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turu maçında, A Milli Futbol Takımı'mız Avusturya Milli Futbol Takımı'nı 2-1'lik skorla mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Zorlu mücadele sonrası Ay-Yıldızlılar'ın Teknik Direktörü Vincenzo Montella zafer gecesini değerlendirdi.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turu maçında, A Milli Futbol Takımı'mız Avusturya Milli Futbol Takımı'nı 2-1'lik skorla mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı.

Zorlu mücadele sonrası Ay-Yıldızlılar'ın Teknik Direktörü Vincenzo Montella zafer gecesini değerlendirdi.

''TARİHİ BİR SONUÇ''

''"Biraz yorgunuz. Çok çok önemli bir maçtı. Takım ruhunu birinci dakikadan son dakikaya kadar yansıttık. Bu takım ruhunu ilk kez Hırvatistan deplasmanında görmüştük. Oyuncularım adına çok mutluyum. İlk maçlarda takım ruhunda belki aksaklıklar vardı. Tarihi bir sonuç. Galibiyet olarak da 2008'i yakalamış olduk. Hepimiz için çok mutluyuz."

 

Vincenzo Montella zafer gecesini değerlendirdi: Tarihi bir sonuç! ile ilgili etiketler Avusturya Türkiye Euro 2024 Avrupa Şampiyonası A Milli Futbol Takımı Vincenzo Montella
GÜNÜN VİDEOSU

Köpeksever bir kadın mahalle sakinlerini tahrik edip kavga etti!

Her yıl onlarca vatandaşımıza saldırarak hayatını zindan eden ve öldürülen başıboş sokak köpeklerini izinsiz bir şekilde besleyen köpeksever bir kadın, kendisine tepki gösteren mahalle sakinleriyle kavga etti.