Virgil Van Dijk'tan Barış Alper Yılmaz hakkında çarpıcı tespit: Ele avuca sığmaz bir şekilde koşuyordu!

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final turu maçında, Hollanda Milli Futbol Takımı'na 2-1 yenilen A Milli Futbol Takımı'mız turnuvaya veda etti. Zorlu mücadele sonrası Hollanda'da kaptan Virgil van Dijk, Barış Alper Yılmaz hakkında çarpıcı tespitlerde bulundu.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final turu maçında, Hollanda Milli Futbol Takımı'na 2-1 yenilen A Milli Futbol Takımı'mız turnuvaya veda etti.

Zorlu mücadele sonrası Hollanda'da kaptan Virgil van Dijk, Barış Alper Yılmaz hakkında çarpıcı tespitlerde bulundu.

''ARDA GÜLER'IN ÇOK GÜZEL BİR PASIYLA GELDİ GOL''

"İlk yarı birbirinden farklıydı. İyi başladık, topa sahip olduk. Türkiye biraz geride kalmıştı. Sonrasında Türkiye golü attı. Arda Güler'in çok güzel bir pasıyla geldi gol. Biz daha sonrasında sakin kaldık, ikinci yarıya başladık. Çok çalıştık ama neticesinde de sonucu aldık."

"ELE AVUCA SIĞMAZ BİR ŞEKİLDE SÜREKLİ KOŞUYORDU"

"Barış Alper sürekli koşuyordu. Yani ele avuca sığmaz bir şekilde koşuyordu. Her savunmacı için zordur ve bizi çok zorladı arka üçlüde. Gol atamadı ama. Eğer bir şekilde onu tasvir edecek olursak gerçekten önemli bir oyuncu."

 

Virgil Van Dijk'tan Barış Alper Yılmaz hakkında çarpıcı tespit: Ele avuca sığmaz bir şekilde koşuyordu! ile ilgili etiketler Hollanda Türkiye Euro 2024 Avrupa Şampiyonası A Milli Futbol Takımı Virgil van Dijk Barış Alper Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Diyarbakır'da kadın cinayeti: Uzman çavuş M. Recai Işık eşini katledip kafasına sıktı

Boşanma aşamasındaki eş cinayetlerine bir yenisi Diyarbakır'da eklendi... Uzman çavuş Muhammed Recai Işık boşanma aşamasındaki eşi Bedriye Işık'ı çarşıdaki bir iş yerinin önünde tabancayla öldürdü, ardından kafasına sıkarak kendi yaşamına da son verdi.