Vitaly Uncencored nedir? Şampiyonlar Ligi finali!

Vitaly Uncencored nedir? Tottenham ile Liverpool arasında oynanan Şampiyonlar Ligi finali sırasında şok bir olay yaşandı. Maç oynandığı sırada sahaya giren kadının üstünde mayosunun üstünde yazan Vitaly Uncensored yazısının anlamı araştırılmaya başlandı. Olay kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yer almayı başarıyor. Vitaly Uncensored nedir? İşte detaylar...

Vitaly Uncencored nedir? Tottenham ile Liverpool arasında oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde yaşanan olay kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer almayı başarıyor.Vitaly Uncensored yazısının anlamı araştırılmaya başlandı. Olay kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yer almayı başarıyor. Vitaly Uncensored nedir? İşte detaylar...

Vitaly Uncencored nedir? Şampiyonlar Ligi finali!

Liverpool ile Tottenham maçı sırasında sahaya dalan kadın için ortaya atılan iddialar arasında eski Youtuber Vitali Zdorovetskiy sevgilisi olduğu öğrenildi. Prank adı verilen şakalar çeken Youtuber, uzun süredir çalışmalarına ara vermişti. Daha sonra kendi platformunu kurarak bu ağır şakaları daha erotik vs yapmaya başladı.Çektiği şakaları sansürsüz olarak yayınlamaya başladı. Bu da onun pranklerinden ve bir nevi reklamlarından biriydi.

YouTube kullanıcı adı VitalyzdTv tarafından daha iyi tanınan , Rus-Amerikan YouTube kişiliğidir.Zdorovetskiy'nin YouTube videoları, Mayıs 2019 itibariyle, 1.65 milyardan fazla görüntülemeye ve 9.9 milyonun üzerinde aboneye ulaşırken, vlog kanalı 260 milyondan fazla izlenme ve 2.0 milyon aboneye sahip.

2012 yılında Zdorovetskiy ilk önemli başarısını aldı ve “Miami Zombie Attack Prank!” Mayıs 2012'de Miami'de evsiz bir adamın yamyam saldırısından ilham alan Zdorovetskiy, bir zombi gibi giyinmiş ve rastgele seyircileri korkutmak için Miami'deki en fakir mahallelere gitti. Ocak 2015 itibariyle "Miami Zombie Attack Prank!" 30 milyondan fazla kez izlendi. [3] Devamlı bir video şakası Columbus , Ohio’da üretildi . Video, YouTube’daki bir hafta içinde beş milyon görüntülendi. 

Vitaly Uncencored nedir? Şampiyonlar Ligi finali! - Resim : 2

16 Haziran 2012 tarihinde, Zdorovetskiy ve kameraman Jonathan Vanegas "Rus Hitman Prank" filmini çekti. Şakanın bir parçası olarak, Zdorovetskiy bir Boca Raton adama yaklaştı ve yere koyduğu evrak çantasından uzaklaşmak için 60 saniyeleri olduğunu söyledi. Zdorovetskiy her şeyi bir şaka olarak ortaya çıkardıktan ve yakınında gizli bir kamera olduğunu açıkladıktan sonra , adam kendisine ve eşine saldırmaya başladı ve polis çağırdı. Zdorovetskiy, Boca Raton polis teşkilatı tarafından tutuklandı ve bir bomba patlatmakla tehdit etme suçlamasıyla maksimum 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı [5] . Eşek şakası sırasında Zdorovetskiy'nin YouTube kanalı sadece 100.000 aboneye sahipti, ancak olaydan sonra kanalı bir yıldan fazla bir süre içinde dört milyondan fazla aboneye ulaştı.

Vitaly Uncencored nedir? Şampiyonlar Ligi finali! ile ilgili etiketler YouTube UEFA Şampiyonlar Ligi YouTuber Tottenham Liverpool
GÜNÜN VİDEOSU

Mısırlı komedyen Youssef Netanyahu'yu UCM'de "yargıladı'! İşte 'Bibi'nin Duruşması'

Mısırlı komedyen Bassem Youssef, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Uluslararası Ceza Mahkemesinde (UCM) yargılanmasını konu edinen, kendisinin de rol aldığı "Bibi's Trial (Bibi'nin Duruşması)" isimli şarkının klibini yayımladı.