Volkan Demirel çılgına döndü!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play off turunda Vardar'a deplasmanda 2-0 mağlup olarak tur şansını İstanbul'a bıraktı. Maç sonrasında Fenerbahçeli bir taraftar saha içerisine girdi...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play off turunda Vardar'a deplasmanda 2-0 mağlup olarak tur şansını İstanbul'a bıraktı. Maç sonrasında Fenerbahçeli bir taraftar saha içerisine girdi.

5191978

Futbolculara sarılmak isteyen taraftar, Aatif Chahechouhe'nin yanına doğru gitti. Faslı futbolcuya sarılan sarı lacivertli taraftara güvenlik ekipleri müdahale etti. Ne olduysa bundan sonra oldu.

5191980

Sahaya giren Fenerbahçeli taraftara sert müdahalede bulunan güvenlik ekiplerine sarı lacivertlilerin kaptanı Volkan Demirel tepki gösterdi. Yaptıkları müdahalenin sert olduğunu söyleyen Volkan Demirel, görevlilerin yaptıkları harekete devam etmesi üzerine çılgına döndü.

5191982
Güvenlik ekiplerinin üzerine yürüyen Volkan Demirel, Fenerbahçeli taraftara böyle bir müdahalede bulunamayacaklarını sert bir şekilde söyledi. Takım arkadaşları Volkan'ı durdurmak istedi ancak belli bir süre bunu başaramadı.

5191985
Yaşanan kısa süreli gerilimin ardından Fenerbahçe'nin kaptanı sakinleştirildi ve soyunma odasının yolu tutuldu. Fenerbahçeli taraftar da güvenlik güçleri tarafından dışarı çıkarıldı.

Volkan Demirel çılgına döndü! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Volkan Demirel Kavga vardar taraftar
GÜNÜN VİDEOSU

Bursa'da bir otobüste "durağı geçtik" kavgası; sürücü ile yolcu araçtan inip birbirine girdi

Bursa'da gergin yolcu ile belediye otobüsü sürücüsünün "durağu geçtik neden indirmedin" tartışması yumruklu kavgaya dönüştü. Hızını alamayan ikili araçtan inip boks ringindeymiş gibi birbirine girdi. Bursa’da, bir yolcu ile inmek istediği durakta durmadığını öne sürdüğü otobüs şoförü arasındaki kavga, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.