Vural Çelik kimdir? Oyuncu Vural Çelik kaç yaşında neden vefat etti!

Vural Çelik kimdir? Başarılı bir oyuncu olan Vural Çelik Avrupa Yakası'nda üstlendiği Kubilay rolü ile hafızalara kazınmıştı. Kalp krizi geçiren ve sonrasında infuenzaya yakalanan Vural Çelik'in vefatı sevenlerini yasa boğdu.

Vural Çelik kimdir? Sevilen oyuncu Vural Çelik kaç yaşında? Özel yaşamı hakkında tüm detaylar merak edilmeye başlandı. İşte oyuncu Vural Çelik hakkında tüm detaylar...

Acı haberi Birol Güven, sosyal medya hesabından duyurdu: "Maalesef Vural'ı kaybettik. Çok üzgünüm" sözleri ile sevenleri ile paylaştı.

VURAL ÇELİK KİMDİR?

Vural Çelik (d. 1972, Ankara), Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusudur. 1972 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Ortaokul-lise çağında herkesin taklitlerine güldüğü, desteklediği bir öğrenciydi. Bir arkadaşı, Levent Kırca Tiyatrosu'na gazete ilanıyla oyuncu arandığını söyledikten sonra 1989 yılında başvuru yaptı ve kabul edildi.

Levent Kırca Tiyatrosu'ndan sonra Yasemin Yalçın'ın tiyatrosuna girdi. Orada sanat yönetmeni olan Selahattin Taşdöğen'in yardımcılığını üstlendi. Selahattin Taşdöğen vasıtasıyla Necati Akpınar'la tanıştı. Necati Akpınar'ın yanında organizatörlüğü öğrenmeye başladı.

Daha sonra Yılmaz Erdoğan ile tanışarak BKM oyuncusu olarak çalıştı.Avrupa Yakası dizisinde Kubilay Peynircioğlu ve Gülenay Peynircioğlu karakterini canlandırdı. En son Bayrampaşa:Ben Fazla Kalmayacağım adlı sinema filminde başrol oynamıştır.

Vural Çelik kimdir? Oyuncu Vural Çelik kaç yaşında neden vefat etti! ile ilgili etiketler Vural Çelik
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de pes dedirten magandalık! Kendisini durdurmaya çalışan polisi kaputta sürükledi...

İzmir Ödemiş'te 'dur' ihtarına uymayan bir sürücü, kendisine engel olmak isteyen polis memurunu aracının kaputunda sürükledi. Polis memurunu 300 metre sürükleyen sürücü ancak önü kesilerek durdurulabildi.