Wattpad’e artık Türkiye’den erişim sağlanamayacak!

Ankara 10. Sulh Ceza Hakimliği'nin aldığı karar göre, Kanada menşeli hikaye yazma ve okuma sitesi Wattpad’e artık Türkiye’den erişim sağlanamayacak.

Kanada’nın Toronto kentinde 2006'da kurulan ve kısa zamanda popülerliğini arttırarak dünyaya yayılan hikaye ve şiir paylaşım platformu Wattpad, Türkiye'de salı günü itibariyle yasaklandı.

TÜRKİYE'DE DE MİLYONLARCA KULLANICISI BULUNUYOR

X'teki Engelli Web hesabı, 12/07/2024 tarihli ve 2024/6507 D.İş sayılı Ankara 10. Sulh Ceza Hâkimliği kararı ile Wattpad’in erişime kapatıldığını duyurdu.

Dünya genelinde aylık 90 milyondan fazla okuyucusu olan Wattpad'in Türkiye'de de milyonlarca kullanıcısı bulunuyor. Özellikle gençler arasında popüler olan platformun erişime kapatılması sosyal medyada gündem olurken, X'te de gündemde üst sıralara yerleşti.

Daha önce de buna benzer durumlar yaşanırken, platform, genellikle 1-2 saat içerisinde normale dönmüştü. Sosyal medyada bazı kullancılar ise platformun bakım nedeniyle geçici olarak kapatıldığını ileri sürdü.

Wattpad’e artık Türkiye’den erişim sağlanamayacak! ile ilgili etiketler Türkiye Ankara
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.