Wilfried Zaha hesabı açtı: Yüzde yüz olduğumda kendileri görecek...

Galatasaray, Süper Lig'in 7. haftasında MKE Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti. Sarı-Kırmızılıları'n yıldız futbolcusu Wilfried Zaha attığı golle galibiyete katkı verdi. Fildişili oyuncu, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wilfried ZahaAnkaragücü maçıyla hesabı açtı. Attığı golle 2-1'lik galibiyete katkı veren Fildişili oyuncu, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. 

''YÜZDE YÜZ OLDUĞUMDA KENDİLERİ GÖRECEK''

"Dakika alıp, kendime güvenimi kazanmaya çalışıyorum. Önemli olan gol değil, takımın kazanması. Kazandığımız için mutluyum. İnsanlar yüzde yüz olduğumda kendileri görecek. Dakika aldıkça, performansım gelişecek. Attığım golün kaleye giden şiddetini bilmiyorum. Önemli olan kazanmaya yardımcı olan gol olmasıydı."

 

 

 

Wilfried Zaha hesabı açtı: Yüzde yüz olduğumda kendileri görecek... ile ilgili etiketler Galatasaray Ankaragücü Süper Lig Trendyol Süper Lig Wilfried Zaha
GÜNÜN VİDEOSU

Alman polisi bacak kadar çocuğu Filistin bayrağı sallıyor diye gözaltına aldı

Berlin'de Filistin yanlısı bir gösteri sırasında Alman polisinin Filistin bayrağı sallayan bir çocuğu kovalaması sosyal medyada gündem oldu. Utanç verici görüntüler tepki çekerken, çocuğun gözaltına alındığı öğrenildi.