Wout Weghorst Beşiktaş'a yeşil ışığı yaktı: Geri mi dönecek?

Süper Lig'de bir dönem Beşiktaş forması giyen Hollandalı milli oyuncu Wout Weghorst, Hollanda - Türkiye eşleşmesi hakkında konuştu. Weghorst, Beşiktaş'a transfer ihtimali üzerine açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'de bir dönem Beşiktaş forması giyen Hollandalı milli oyuncu Wout Weghorst, Hollanda - Türkiye eşleşmesi hakkında konuştu.

Weghorst, Beşiktaş'a transfer ihtimali üzerine açıklamalarda bulundu.

Wout Weghorst Beşiktaş'a yeşil ışığı yaktı: Geri mi dönecek?

''GELECEĞİN NE GETİRECEĞİNİ BİLEMEYİZ''

Wout Weghorst TRT Spor'a yaptığı açıklamada; "Türkiye'de inanılmaz güzel zaman geçirdim ve Manchester United'dan bana teklif geldi. Buna hayır diyemezdim. Beşiktaş bana bu şansı verdiği için çok mutluyum. Beşiktaş'ta sadece pozitif ve minnet dolu anılarım var. Beşiktaş ve Türkiye için her zaman düşüncem olabilir. Geleceğin ne getireceğini bilemeyiz." dedi.

Wout Weghorst Beşiktaş'a yeşil ışığı yaktı: Geri mi dönecek? - Resim : 2

''BENİM İÇİN DUYGUSAL GEÇECEK''

Weghorst çeyrek final eşleşmesi hakkında; "Kişisel olarak Türkiye eşleşmesi, benim için duygusal geçecek. İki takım taraftarı da son derece hırslılar. Berlin'de çılgın bir atmosfer olacak. Bunu şimdiden biliyorum." açıklamasında bulundu. 

Wout Weghorst Beşiktaş'a yeşil ışığı yaktı: Geri mi dönecek? ile ilgili etiketler Wout Weghorst Burnley Beşiktaş Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Köpeksever bir kadın mahalle sakinlerini tahrik edip kavga etti!

Her yıl onlarca vatandaşımıza saldırarak hayatını zindan eden ve öldürülen başıboş sokak köpeklerini izinsiz bir şekilde besleyen köpeksever bir kadın, kendisine tepki gösteren mahalle sakinleriyle kavga etti.