Xbox Game Pass Ağustos 2024 ücretsiz oyunları!

Microsoft'un oyun tutkunlarına sunduğu Xbox Game Pass ücretsiz oyunları Ağustos 2024'te büyük bir oyun şöleni sunuyor. Oyun dünyasının heyecanla beklediği yeni başlıklar ve efsanevi yapımlarla dolu bu ay, oyun tutkunlarını mest edecek nitelikte. Peki, Xbox Game Pass Ağustos 2024 oyunları neler, hangi oyunlar ücretsiz olacak? İşte Xbox Game Pass Ağustos 2024 oyunları!

Xbox Game Pass Ağustos 2024 oyunları sonunda açıklandı. Bu ay, platforma 7 oyun eklenecek.  Peki, Xbox Game Pass Ağustos 2024 ücretsiz oyunları neler, hangi oyunlar ücretsiz oluyor? İşte, Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek yeni ücretsiz oyunlar...

Xbox Game Pass Ağustos 2024 ücretsiz oyunları!

 XBOX GAME PASS AĞUSTOS 2024 OYUNLARI

Ağustos 2024'te Xbox Game Pass kütüphanesine katılacak yeni oyunlar listesi sızdırıldı. Bu ay, oyunseverleri heyecanlandıracak birçok yeni oyun platformda yerini alacak. İşte bu ayın dikkat çeken oyunları ve detayları:

Sopa: Tale of the Stolen Potato (6 Ağustos)

Eğlenceli bir platform macerası sunan bu oyun, kayıp patatesin izini sürerken sizi birbirinden renkli ve zorlu dünyalara götürecek. Hem çocuklar hem de yetişkinler için keyifli vakit geçirme garantisi veriyor.

Creatures of Ava (7 Ağustos)

Fantastik bir evrende geçen bu rol yapma oyunu, derin hikayesi ve detaylı karakter geliştirme sistemiyle öne çıkıyor. Ava'nın yaratıklarıyla dolu bu dünyada hayatta kalmak ve sırrı çözmek sizin elinizde.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (8 Ağustos)

Efsanevi Crash Bandicoot serisinin yeniden yapımı olan bu üçleme, modern grafiklerle donatılmış klasik platform maceralarını sunuyor. Zorlu seviyeler ve unutulmaz karakterlerle nostalji dolu anlar sizi bekliyor.

Mafia: Definitive Edition (13 Ağustos)

1930'ların Amerika'sında geçen bu aksiyon-macera oyununda, suç dünyasına adım atarak mafya imparatorluğunu yönetmeye çalışacaksınız. Muhteşem grafikleri ve sürükleyici hikayesiyle öne çıkan bu oyun, sizi adeta o döneme götürecek.

Wargroove 2 (15 Ağustos)

Strateji severlerin kaçırmaması gereken bu oyun, taktiksel savaşlar ve derin stratejik planlama sunuyor. Yeni karakterler, yeni senaryolar ve zenginleştirilmiş oyun mekaniği ile Wargroove 2, saatlerce süren oyun deneyimi vadediyor.

Atlas Fallen (22 Ağustos)

Aksiyon ve macera dolu bu oyunda, antik sırlarla dolu bir dünyada geçen destansı bir hikaye sizi bekliyor. Atlas'ın düşmüş topraklarında hayatta kalmak ve eski medeniyetlerin izlerini keşfetmek için savaşacaksınız.

Core Keeper (27 Ağustos)

Keşif ve hayatta kalma temalı bu oyun, madenlerde geçen bir macerayı konu alıyor. Kaynakları toplayıp, düşmanlara karşı savunma yaparak kendi yer altı dünyanızı kurabileceğiniz bu oyun, arkadaşlarınızla birlikte de oynanabiliyor.

Xbox Game Pass Ağustos 2024 ücretsiz oyunları! ile ilgili etiketler Xbox Game Pass
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.