Xbox Game Pass Eylül 2024 oyunları!

Microsoft'un Game Pass aboneliğini satın alan oyun tutkunlarına sunduğu Xbox Game Pass ücretsiz oyunları, Eylül 2024'te büyük bir oyun şöleni sunuyor. Oyun dünyasının heyecanla beklediği yeni başlıklar ve efsanevi yapımlarla dolu bu ay, oyun tutkunlarını mest edecek nitelikte. Peki, Xbox Game Pass Eylül 2024 oyunları neler, hangi oyunlar ücretsiz olacak? İşte Xbox Game Pass Eylül 2024 oyunları!

Xbox Game Pass Eylül 2024 oyunları sonunda açıklandı. Bu ay, platforma 4 oyun eklenecek.  Peki, Xbox Game Pass Eylül 2024 ücretsiz oyunları neler, hangi oyunlar ücretsiz oluyor? İşte, Xbox Game Pass kütüphanesine Eylül ayında eklenecek yeni ücretsiz oyunlar...

Xbox Game Pass Eylül 2024 oyunları!

XBOX GAME PASS EYLÜL 2024 OYUNLARI

Bu ay, dört yeni oyun Xbox Game Pass kütüphanesine katılacak. Ek olarak, henüz açıklanmamış 15 oyunun daha Eylül ayında Game Pass’e dahil edilmesi bekleniyor. Bu eklemelerle birlikte, toplamda 19 oyun, Xbox Game Pass’in Eylül ayı listesini oluşturacak.

Eylül ayında Xbox Game Pass'ten ayrılacak oyunlar da belli oldu. Oyuncular, 30 Ağustos'a kadar Atomic Heart, NBA 2K24 ve Guilty Gear -Strive gibi popüler oyunları oynama şansına sahip olacaklar. Bu tarihten sonra, bu oyunlar platformdan kaldırılacak.

Star Trucker - 3 Eylül

Star Trucker, gelecekte geçen bir simülasyon oyunudur. Oyuncular, yıldızlararası bir kamyon şoförünün rolünü üstlenerek galaksiler arası kargo taşımacılığı yapar. Oyun, büyük ve detaylı uzay ortamlarıyla, dikkat gerektiren görevleri ve uzun yolculukları sevenler için ideal bir seçenek sunuyor.

Age of Mythology Retold - 4 Eylül

Age of Mythology Retold, klasik strateji oyunu Age of Mythology'nin yenilenmiş versiyonudur. Mitolojik bir dünyada geçen oyunda, oyuncular Yunan, Mısır ve İskandinav tanrılarının güçlerini kullanarak medeniyetlerini geliştirmeye çalışır. Yeni grafikler ve güncellenmiş oynanış mekaniği ile Age of Mythology Retold, hem nostalji yaşamak isteyen eski oyuncular hem de stratejiye meraklı yeni oyuncular için cazip bir seçenek.

Frostpunk 2 - 20 Eylül

Frostpunk 2, kıyamet sonrası bir dünyada hayatta kalma mücadelesi veren bir şehir yönetimi oyunudur. Serinin ilk oyununda olduğu gibi, oyuncular zor hava koşullarında bir şehir inşa ederken aynı zamanda toplumsal düzeni sağlamaya çalışır. Frostpunk 2, zorlayıcı kararlar, derin strateji unsurları ve karanlık bir atmosfere sahip bir devam oyunu olarak öne çıkıyor.

Ara: History Untold - 24 Eylül

Ara: History Untold, tarih temalı bir strateji oyunudur. Oyuncular, insanlık tarihinin önemli dönemlerinde bir ulusun lideri olarak tarihin akışını değiştirme şansı bulur. Diplomasi, savaş ve medeniyet inşası gibi unsurları içeren oyun, hem tarih hem de strateji tutkunları için sürükleyici bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Xbox Game Pass Eylül 2024 oyunları! ile ilgili etiketler Microsoft Xbox Game Pass
GÜNÜN VİDEOSU

Havalimanında adeta çıldırdı! İstanbul'da karısını sevgilisiyle bastı! Ortalık karıştı...

İstanbul'da bir vatandaş havalimanında karısını sevgilisiyle bastığını iddia etti. Vatandaş havalimanında bağırarak yaşananlara tepki gösterdi.