X'te hesabı engellenen Cemre Birand FETÖ övücü paylaşımlarını ne çabuk unuttu!

FETÖ'cülerin sosyal medyada sözcülüğünü yapan Cemre Birand, Twitter hesabı erişime kapanınca "Güya FETÖ'yü öven paylaşımlar yapmışım. Tabi ki yok öyle bir şey" dedi. FETÖ övücü tweetlerini unutan Cemre Birand'a SuperHaber olarak biz hatırlatalım o zaman. 

Teröristbaşı Fetullah Gülen'in ölümünün ardından övgü dolu ifadelerle sosyal medyadan paylaşım yapan hesapların tespit edildiği açıklanmıştı.

Türkiye'den erişimi engellenen 177 hesap yöneticisinin arasından Mehmet Ali Birand'ın eşi Cemre Birand'ın da olduğu ortaya çıktı.

Cemre Birand, hesabı Türkiye'de erişime kapanınca "Twitter engellemiş niye bilmiyorum. Güya FETÖ'yü öven paylaşımlarda bulunmuşum. Tabi ki yok." diyerek bilmezliğe vurdu. 

X'te hesabı engellenen Cemre Birand FETÖ övücü paylaşımlarını ne çabuk unuttu!

CEMRE BİRAND BU PAYLAŞIMLARINI NE ÇABUK UNUTTU?

FETÖ övücü tweetlerini unutan Cemre Birand'a SuperHaber olarak biz hatırlatalım o zaman. 

Cemre Birand, vatanını ABD destekli hain FETÖ örgütünden kurtarmak için kurşunların üzerine yürüyen kahramanlarla empati kurmak yerine, 15 Temmuz Şehitler köprüsünden devletin verdiği silahla kendi halkına kurşun sıkan kansızları savunmuştu. 

Sosyal medyada yaptığı "Asker kırbaçlayan, linç eden kişiler niye hala tutuklanmadı? Doğrusu budur" paylaşımı ile, darbe sabahı darp edilen FETÖ'cü askerin haklarını aramak için kollarını sıvadı.

X'te hesabı engellenen Cemre Birand FETÖ övücü paylaşımlarını ne çabuk unuttu! - Resim : 2

 

FETÖ'CÜLERE DİKKAT ÇEKEN HASSASİYET

Bugüne kadar bir kez bile olsun alçak darbe girişimi sırasında mağdur olan vatandaşların haklarını korumak için çaba göstermeyen Cemre Birand'ın FETÖ'cüler hakkında ciddi bir hassasiyeti söz konusuydu...

X'te hesabı engellenen Cemre Birand FETÖ övücü paylaşımlarını ne çabuk unuttu! - Resim : 3

X'te hesabı engellenen Cemre Birand FETÖ övücü paylaşımlarını ne çabuk unuttu! - Resim : 4

X'te hesabı engellenen Cemre Birand FETÖ övücü paylaşımlarını ne çabuk unuttu! - Resim : 5

 

X'te hesabı engellenen Cemre Birand FETÖ övücü paylaşımlarını ne çabuk unuttu! ile ilgili etiketler FETÖ X (Twitter)
GÜNÜN VİDEOSU

Kocamustafapaşa'da istismar iddiasına baltalı saldırı; adamın motosikletini parçaladı

İstanbul Kocamustafapaşa'da bir baba, kızının "beni istismar ediyor" diye şikayet ettiği adama baltayla saldırdı. Şüpheli olay yerinden kaçarıp canını zor kurtarırken yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.