Yabancı Damat'ın Niko'su Özgür Çevik sevgilisi Hatice Kartoğlu ile evlendi!

Türk dizi tarihinin unutulmaz isimlerinden Özgür Çevik, uzun yıllardır birlikte olduğu sevgilisi Hatice Kartoğlu ile dünyaevine girdi.

2004-2007 yılları arasında ekrana gelen ve büyük beğeni toplayan "Yabancı Damat" dizisinde canlandırdığı "Niko" karakteriyle gönüllerde taht kuran Özgür Çevik, özel hayatında da mutlu bir adım attı. Dört yıldır aşk yaşadığı Hatice Kartoğlu ile hayatını birleştiren oyuncu, sevenlerini sevindirdi.

HANGİ PROJELERDE YER ALDI?

Dizideki Rum damat rolüyle izleyicilerin kalbini fetheden Çevik, son yıllarda da "Kırgın Çiçekler", "Mazi Kalbimde Yaradır" gibi yapımlarla ekranlarda yer aldı.

ÖZGÜR ÇEVİK VE HATİCE KARTOĞLU EVLENDİ

Özel hayatında da mutlu bir yuva kurmak isteyen oyuncu, geçtiğimiz aylarda nişanlandığı Hatice Kartoğlu ile görkemli bir düğünle evlendi.

Yabancı Damat'ın Niko'su Özgür Çevik sevgilisi Hatice Kartoğlu ile evlendi! ile ilgili etiketler Özgür Çevik evlilik Düğün
GÜNÜN VİDEOSU

Cenaze namazında tabuttan ses gelmeye başladı! Musalla taşından hastaneye...

80 yaşındaki Halit Bayşu'nun cenaze namazı kılınırken musalla taşının üstündeki tabuttan ses gelmeye başladı. Camiye çağrılan sağlık ekipleri, Bayşu'yu kalp masajının ardından ambulansla hastaneye götürdü.