Yahudilerden Binyamin Netanyahu'ya 'Gazze yaşasın' protestosu!

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Kongresi'nde toplanan Yahudi aktivistler, Kongre'ye hitap etmek üzere Washington'a gelen İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya karşı protesto düzenledi ve Gazze'de acil ateşkes çağrısında bulundu.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Kongre binasında bir araya gelen Yahudi aktivistler, Binyamin Netanyahu'yu ve İsrail yönetiminin Gazze'deki saldırılarını protesto etti.

Yere serdikleri üzerinde "Şimdi ateşkes" yazılı pankartlarla Gazze'de ateşkes taleplerini ifade eden göstericiler, "Gazze yaşasın", "Özgür Filistin", "Soykırımı durdurun" şeklinde sloganlar attı.

Yahudilerden Binyamin Netanyahu'ya 'Gazze yaşasın' protestosu!

ACİL ATEŞKES ÇAĞRISI

İsrail'in silahlandırılmasının durdurulması isteğini içeren pankartlar da açan göstericiler, sık sık Netanyahu aleyhinde sloganlar attı ve acil ateşkes çağrısında bulundu.

24 Temmuz Çarşamba günü Kongre'nin ortak oturumuna hitap edecek Netanyahu aleyhinde Washington'da gösteriler düzenlenmesi bekleniyor.

Yahudilerden Binyamin Netanyahu'ya 'Gazze yaşasın' protestosu! ile ilgili etiketler Yahudi İsrail Filistin Gazze ABD Savaş soykırım Binyamin Netanyahu
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.